Boli jak diabli . Miałam 9 razy.Wiem, że średnie pytanie, ale czy poronienie samoistne boli?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Boli jak diabli . Miałam 9 razy.Wiem, że średnie pytanie, ale czy poronienie samoistne boli?
A jaki cel tych wlewow masz?Słyszałyście o tych wlewach z intralipidu ??? Czy to jest skuteczne ???
BoliWiem, że średnie pytanie, ale czy poronienie samoistne boli?
Wg mnie nie boli. Tak jak miesiączka. Może trochę bardziej brzuch jak na okres boleć. Jeśli pojawi się gorączka powyżej 38 i zuzyjesz więcej niż 1 podpaskę na 2 godziny to uderzaj na szpital.Wiem, że średnie pytanie, ale czy poronienie samoistne boli?
Wg mnie nie boli. Tak jak miesiączka. Może trochę bardziej brzuch jak na okres boleć. Jeśli pojawi się gorączka powyżej 38 i zuzyjesz więcej niż 1 podpaskę na 2 godziny to uderzaj na szpital.
Ale skonsultuj z lekarzem. Ja poroniłam w domu ale byłam w stałym kontakcie z lekarzem.
Edit jeśli będzie bolało weź tabletkę i obejrzyj coś ciekawego. [emoji8] 3mam kciuki.
Wiem, że średnie pytanie, ale czy poronienie samoistne boli?
Czytałam, że działają ja immunoglobuliny tylko są tańszeA jaki cel tych wlewow masz?
Jedno mnie tylko bolało tak jak hmm te pierwsze początkowe skurcze porodowe czyli w sumie żaden bólWiem, że średnie pytanie, ale czy poronienie samoistne boli?