• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Mnie już tylko czasem coś boli ale to na chwilę. Dziś 9t 4d. Jedynie co mi zostało to wrażliwe piersi.
U mnie podobnie, a piersi zaledwie czuję, nie mogę tego nazwać bólem. Powiększyły się ale mogę chodzić bez stanika:D
Ja robię od razu bo chce mieć jak najwiecej czasu w razie wyników dodatnich…
No właśnie o tym samym myślę, zwłaszcza że mogłabym zrobic już w przyszłym tygodniu. A wizytę mam 10.01, wtedy zacznie się 11 tydzień. I tak się biję z myślami, z jednej strony chciałabym jak najszybciej, z drugiej to warto poczekać do wizyty żeby sprawdzić czy jest ok- i wtedy zrobić. Wynik pewnie zbiegnie się z datą prenatalnych.
Dziewczyny, czy któraś z Was ma torbiel? Moja jest spora.. 7,5 x 6 x 7 cm..
Ja mam na lewym jajniku, ale małą, niecałe 2cm…czasem czuję ten jajnik ale nie wiem czy to od torbieli, czy tak po prostu.

Byłam na becie 29.12 (5+2 tc) i wyszła 2947. Jednak martwią mnie wartości anty-TPO 115 wyszło, norma 34. TSH 3,66, FT3 5,45, FT4 17,20. Co myślicie?
Z objawów obecnie ból brzucha wieczorami, niekiedy rano, dzisiaj dodatkowo ból pleców.
Koniecznie skonsultuj się z endokrynologiem, bo TSH masz za wysokie.. wg mojej Pani ginekolog powinno być poniżej 2,5, a najlepiej poniżej 2.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry