Jula19
Fanka BB :)
Też powinnam przytyć. Pewnie takie ze 3 kg by mi sie przydały.A ja mam pytanie z innej beczki bo zwykle lekarz zaleca schudnąć do ciąży, a zdarzyło wam się słyszeć, żeby kazał komuś przytyć? Bo mam takie zaleceniei jestem tym przerażona (mam zaburzenia odżywiania, obecnie ważę 46kg przy 161cm)
Dzisiaj sie zaważyłam i jestem w szoku nawet 43 kg nie mam przy wzroście 158 cm.
Niby teraz jem więcej a u mnie waga mam wrażenie idzie w dół. Możliwe, że też przez nerwy...

Ostatnia edycja: 

Mnie pogrążyła laktacja. Mimo, że w ciąży udało mi się utrzymać wagę i w tydzień po porodzie miałam już wagę sprzed ciąży, to przy karmieniu piersią dostałam takiego apetytu, że było to nie do opanowania. I tak już jest niemal 1,5 roku później i nie mogę sobie z tym poradzić… BMI 26, ale lekarz w klinice leczenia niepłodności tego o dziwo nie skomentował.
 Mnie pogrążyła laktacja. Mimo, że w ciąży udało mi się utrzymać wagę i w tydzień po porodzie miałam już wagę sprzed ciąży, to przy karmieniu piersią dostałam takiego apetytu, że było to nie do opanowania. I tak już jest niemal 1,5 roku później i nie mogę sobie z tym poradzić… BMI 26, ale lekarz w klinice leczenia niepłodności tego o dziwo nie skomentował. 

ogólnie w ciągu 2021 schudłam łącznie ok 10 kg strasznie się zaniedbałam tak przy chorobie Taty a teraz trudno zrzucić...
ogólnie w ciągu 2021 schudłam łącznie ok 10 kg strasznie się zaniedbałam tak przy chorobie Taty a teraz trudno zrzucić...

oddam za darmo tak z 8? Moze byc ?
 oddam za darmo tak z 8? Moze byc ?