hahhah będzie dobrze. Mój lekarz dał mi limit dwa kilo na 4 tygodnie teraz się wyrobiłam ale poprzednio się na słuchałam bo 3.2 kg do przoduja też mam wrażenie, ze po samych światach 2 kg na plusie wskoczylo![]()
reklama
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
To ja mam wyjątkowo wyrozumiałegohahhah będzie dobrze. Mój lekarz dał mi limit dwa kilo na 4 tygodnie teraz się wyrobiłam ale poprzednio się na słuchałam bo 3.2 kg do przodu
Mama2012/2020/2022
Nie mam oporówto korzystaj![]()

hahahaha ja jak mam już za dużo na wyświetlaczu to mam przed oczami lekarzaNie mam oporów![]()

Koleżanka mega jadła w ciąży słodycze a krzywa wyszła jej dobrze. Ja nie miałam wogole ochoty na słodkie i wyszła mi cukrzycaJa to się tak boję następnej wizyty.. Nie mogę się pohamować jeśli chodzi o słodyczei za 2 tyg robię krzywą i aż się boję co wyjdzie
![]()

sansavieria
Zdrowy człowiek sobie poradzi 
to jesteś na takim etapie jak ja słodycze po prostu bym łykała nie jadłaJa to się tak boję następnej wizyty.. Nie mogę się pohamować jeśli chodzi o słodyczei za 2 tyg robię krzywą i aż się boję co wyjdzie
![]()

reklama
a jak wystrzeli cukier po tej glukozie to jakieś leki czy tylko dietaKoleżanka mega jadła w ciąży słodycze a krzywa wyszła jej dobrze. Ja nie miałam wogole ochoty na słodkie i wyszła mi cukrzyca![]()
Podziel się: