reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

dobra przyznam Wam się, strzelam tym termometrem, bo niedawno go kupilam 😁 Bawię się nową zabawką i nawet psu chciałam zmierzyć temperaturę, ale przez sierść nie wykrywa 🙈🙉🙊
Ja pamiętam jak byłam taka fest chora. Wtedy jeszcze w warunkach polowych ( remontowaliśmy już mieszkając), paliłam w piecu. Mieliśmy taka koze w pokoju, bo czekaliśmy na przyłącze normalnego pieca. No i dołożyłam sobie do tego pieca po czym strzeliłam termometrem. Najpierw był komunikat że mam 42 stopnie, a potem wyświetlalo się "hi". Tak se myślę, Wtf. Nie czułam się na umierająca. A to wszystko była wina tego pieca 🤣

reklama
A czyli to nie wykrywa wiekszych temp niz 41? 😝 A ja juz myślałam o mierzeniu wody w wannie albo temp potraw w kuchni😬
Na tym co ja mam to 42 max 🤣 niby ma też opcje mierzenia obiektów. Nie wiem jak to się ma do faktycznego mierzenia temperatury. Ale ja raczej nie ufałabym mu, jeśli chodzi o to jak ciepła jest zupa xD

ja rano termometrem owulacyjnym miałam dziś 37,01 a teraz czółkowym mam 36,7 🤣 Wczoraj owulacyjnym 37,08 a na czoło miałam 36,4 🤣 Mierzyłam sobie, bo córce strzelałam i przy okazji sobie 🤣
Myślę że to normalne że będzie inaczej. Tym termometrem do "strzelania" Jak zmierzysz na czole będzie niższa temp niż np w uchu. Ja z ciekawości w tamtym tygodniu mierzyłam do czoła i w pierwszym dniu miałam 36.5 a w kolejne moja temp wahała się w granicach 37,0 do 37.3 ale w sumie to nie wiem po co to robiłam 🤣 skoro to i tak nic nie wnosi. 🙈

10 dni przed okresem to jesteś tuż po owulacji i nawet Twój organizm jeszcze nie wie czy będzie z tego ciąża czy nie więc nic nie ma prawa świadczyć ani o nadejściu miesiączki ani o jej nie nadejściu.
Jesteś po owu więc masz skok proga stąd ból piersi [emoji2272]
O kurcze. No to nie tracę nadziei 😍 dzięki wielkie za info 😘😘😘

reklama
dobra przyznam Wam się, strzelam tym termometrem, bo niedawno go kupilam 😁 Bawię się nową zabawką i nawet psu chciałam zmierzyć temperaturę, ale przez sierść nie wykrywa 🙈🙉🙊
My też mamy od niedawna właśnie ten termometr 😁. Dziecko poszło do żłobka i średnio jest 2-3 dni w żłobku a później chore przez 2 tyg 🤦‍♀️ dlatego zainwestowaliśmy w ten lepszy. Jemu i mi się podoba 🤣 jak go widzi też strzelać chce 🤣

Do góry