u mnie na mdłości w ciągu dnia świetnie działał grejfrutMnie mdli codziennie rano chwile po przebudzeniu. Niby chce się wymiotować ale nie mogę. Ratuje mnie herbata z cytryna i miodem i ciastka korzenne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u mnie na mdłości w ciągu dnia świetnie działał grejfrutMnie mdli codziennie rano chwile po przebudzeniu. Niby chce się wymiotować ale nie mogę. Ratuje mnie herbata z cytryna i miodem i ciastka korzenne.
Grejpfruta to nie lubię akurat, babcia mi go wpychała przez całe dzieciństwo i teraz został mi wstręt do nich.u mnie na mdłości w ciągu dnia świetnie działał grejfrut![]()
2,52 cm w 9t2d z usg ,a z miesiączki 10t2d.Dziewczyny. Jestem w 8tyg6d, wczoraj dzidzius mial 1.8cm i ruszal juz lapkami i nogami. Zastanawiam sie tylko czy nie rosnie za wolno, bo w czw 12dni wczesniej mial 0.9mm czyli nie rośnie 1mm na dzien. Jakie duże sa wasze dzidzie
Takiej różnicy nie bierze się pod uwagę, wiec liczy się tylko termin z om8 tydzień według OM, a usg 7t4d![]()
A czy wam tez kiedyś inne kobiety mówiły: „ciąża to taki piękny czas” ?
Aaah co za bzdury! Oczywiście ja nigdy nie dotrwałam do ruchów dziecka itd- to na pewno jest piękne ale ile kobieta czasem musi myśleć, stresować się, badać. Powiem wam, że na ten moment bycie w ciąży kojarzy mi się tylko źle, chciałabym aby było inaczej i żeby w końcu poszło coś po myśli. Objawy- źle. Brak objawów- jeszcze gorzejja już nie czytam tyle ile na początku. Jestem tylko tutaj ale i tak wszystko mnie przytłacza.
Mój ból piersi przerodził się w nie ból i rzeczywiście tez mam taką tkliwości tylko w okolicy brodawek
Dlatego tez się tym nie sugerujeTakiej różnicy nie bierze się pod uwagę, wiec liczy się tylko termin z ommi tylko raz zmieniono termin jak w pierwszym trymestrze miałam na różnych usg 9 i 11dni różnicy w stosunku do terminu z om
Ja się czuję zawsze tak samo źle niezależnie czy miałam 22lat czy 30+ aczkolwiek uważam, ze ciało regeneruje się zdecydowanie lepiej po ciąży jeśli jest młode.Dla mnie moje ciążę to był piękny czas. Kochałam być w ciąży. Więc zupełnie nie wiem czemu teraz tak. Właśnie może za starzy jesteśmy![]()
Ło matko. Masz sensacje kochana.Nie dużo. W 2 tygodnie z 290 na 352
Jestem na IP i czekam na ich wyniki krwi. Bo to 352 miałam w innej diagnostyce. Jestem po usg i nie widać ciąży nigdzie. Endometrium spadło z 14mm na 5mm
Nie wiem czemu to urosło. I lekarz potwierdził moje obawy i na 100% pcos
Moja ginekolożka powiedziała mi ostatnio, że jak ich nie ma, to nie znaczy,że coś jest nie tak, bo każda kobieta jest inna. Ja - pomijając totalny ból piersi - czułam się znakomicie do wczoraj, ale dziś już ponownie super.No właśnie z tymi objawami tez różnie piszą ale z reguły jak są to dobry znak
U mnie na 20Hejkajestem w 8 tygodniu serduszko bije termin na 19 sierpnia
Pozdrawiam
![]()