Mama0306
Mama na pełen etat
Mój też prywatnie ale kiedyś bez problemu wystawiał leki na refundację. Dziwi mnie to.Ale lekarz musi być na NFZ lub mieć z nimi umowę. Ja mam lekarza który przyjmuje wyłącznie prywatnie więc i leki płatne 100%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój też prywatnie ale kiedyś bez problemu wystawiał leki na refundację. Dziwi mnie to.Ale lekarz musi być na NFZ lub mieć z nimi umowę. Ja mam lekarza który przyjmuje wyłącznie prywatnie więc i leki płatne 100%
Moja lekarka przyjmuje tylko prywatnie a luteinę dostalam za darmoAle lekarz musi być na NFZ lub mieć z nimi umowę. Ja mam lekarza który przyjmuje wyłącznie prywatnie więc i leki płatne 100%
Mam nadzieję, że nie ma przeciwwskazań, bo robiłam tydzień temu wołowinę moczoną w winieMoze głupie pytanie ale czy można w ciąży jeść potrawy do który j przygotowania był dodany alkohol? Chodzi mi np o gulasz robiony na winie, tak na logikę to taki alkohol odparowuje ale zaczęłam się zastanawiać czy nie lepiej takich potraw mimo wszystko unikać?
Tez na to liczę bo jestem u rodziców i przygotowujemy z mama potrawy na imprezę rodzinnaMam nadzieję, że nie ma przeciwwskazań, bo robiłam tydzień temu wołowinę moczoną w winie
Myślę, że alkohol wyparował i można spokojnie jeść
a wiecie, że moja ginekolog (tzn ta u której byłam razPowiem Wam, że śledzie to dla mnie aktualnie uczta dla podniebienia.
Od 4 dni codziennie na kolację wjeżdżają śledzie w śmietanie.Mmmmm...
![]()