• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Mam dziś dziwny dzień, ciągle mi słabo jak wstaję, dwa razy musiałam przy ścianie się podeprzeć i usiąść na podłodze, żeby nie upaść... Z jednej strony jakieś zachcianki, z drugiej wszystko podchodzi do gardła.
Ale był to też dzień optymizmu, jakoś wreszcie uświadomiłam sobie, że rośnie we mnie Dzidzi, cieszyłam się chwilą i porozmawialiśmy z mężem o możliwych imionach 😍 a Wy macie wybrane jakieś typy imion?

Mam dziś dziwny dzień, ciągle mi słabo jak wstaję, dwa razy musiałam przy ścianie się podeprzeć i usiąść na podłodze, żeby nie upaść... Z jednej strony jakieś zachcianki, z drugiej wszystko podchodzi do gardła.
Ale był to też dzień optymizmu, jakoś wreszcie uświadomiłam sobie, że rośnie we mnie Dzidzi, cieszyłam się chwilą i porozmawialiśmy z mężem o możliwych imionach 😍 a Wy macie wybrane jakieś typy imion?
Jeszcze nie wybrane, ale kilka mi się damskich podoba. Z męskimi mam problem, totalnie nie wiem jakie 🤔

Cześć dziewczyny 🙂 jestem tu nowa i mam nadzieję, że mogę się dołączyć. W środę byłam na pierwszej wizycie: 6tc termin na 30.08. Mam podwyższone TSH 3,6. Jestem przerażona, to moja pierwsza ciąża... W poniedziałek jestem umówiona do endokrynologa zobaczymy co będzie dalej. Dobrego wieczoru dla wszystkich ☺️
Cześć 🙋🏼‍♀️ dołączę i ja z chęcią 😊 Druga dzidzia niespodzianka w drodze, potwierdzona u lekarza 3.01 wg. USG termin 31.08 😉 choć moje obliczenia wskazują wcześniej, historia filmowa.. jeden, jedyny RAZ i jest🤣 w poniedziałek badania laboratoryjne o koleżanka wizyta 24.01 ☺️
Gratulacje dziewczyny 🥰 Trzymamy mocno kciuki za was.
I ja też termin na 31.08 😁

reklama
Rany jak tak was czytam o tych przypadłościach ciążowych to już się boję następnych badań. Ja nie mam praktycznie nic . Delikatnie wrażliwsze piersi, fakt żyły wyskoczyły, i mnie swędzą sutki co mnie trochę zastanawia . Ciężko mi przy jakimś wysiłku, np sprzątanie, szybkie gadanie 🙈 brakuje mi powietrza i jak muszę zalozyc maskę to faktycznie mam zawroty głowy i muszę uważać żeby się nie przewrocic tak mi słabo się robi. Z mdłości to miałam raz, jak pies mi się zesrał na środku kuchni, a mąż odsypiał imprezę 🙈🤭 ale to chyba nawet nie wynik ciąży. Jedyne co to systematycznie co 2 godziny muszę coś zjeść. Tu przynajmniej realizuje zalecenie diabetyka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry