reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Mam 3 te książeczki sensoryczne...potwierdzam Iga je uwielbia:)

A skoro 3 osoby potwierdzają , że książka Brzechwy super to sobie taką zażyczymy kiedyś w prezencie:)

Ale mam lenia ostatnio...czytam na bieżąco a nie chce mi się udzielać🤣
A mój właśnie już nie chce ruchu książeczka sensorycznych leżą od ms ☹️ nie wiem może jeszcze zacznie 🤔

Ps też mam lenia 😂

Super M🤩...muszę swojemu pisnąć słówko jak to inni M robią swoim żonkom prezenty na swoje urodziny:)

Może mu się znudziły...a za jakiś czas wróci znowu do nich:)
No to dobrze , że leń nie tylko u mnie występuje🤣
przysięgam pierwszy raz to zrobił 😜 normalnie gdybyśmy nie to 24h to bym pomyślała że mnie zdradza 😂🤣

właśnie nie wiem czy za wcześnie ich nie dostał i teraz już nudne ☹️

Ja zawsze udaje że jej skarpety śmierdzą, i robię że są bardzo fuj. Zawsze Nastka ma ubaw po pachy. Zresztą bardzo lubię wygłupy 😃
Też tak robię, Nela uwielbia się wygłupiać i szaleć 😁 Zawsze na przewijaku czy na łóżku podczas przebierania to udaję, że jem jej uda i ona się wtedy mega śmieje, albo jem jej brzuszek i boczki, też uwielbia 😁

Mój M przebił wczoraj samego siebie miał urodziny a ja dostałam od niego kwiaty😂 i wszystkie karmienia przejął 😍 to ja miałam prezent 😂
A takich chłopów to jeszcze gdzieś produkują? Bo mój to mnie wkurza 🙈😂

Wiecie co, w sumie gdyby nie fakt, że w głowie wiem, że jestem na izolacji to bym za bardzo tego nie odczuła, no i z dziewczynami wyjść nie mogę, co jest irytujące niestety. Niby mamy ogródek, ale taki mały, że nie ma gdzie pochodzić

Wiecie co, w sumie gdyby nie fakt, że w głowie wiem, że jestem na izolacji to bym za bardzo tego nie odczuła, no i z dziewczynami wyjść nie mogę, co jest irytujące niestety. Niby mamy ogródek, ale taki mały, że nie ma gdzie pochodzić
to pokolenie rocznika '74 więc chyba już niebawem emeryci 😂 oczywiście żarcik 🤪

o rany ja bym fiksia dostała nie mogąc wyjść, dobrze że masz ogródek 🙄 ja mam taras22m2 ale to nie to samo 🙄 też chcę ogródek 😭

W sumie jak my siedzimy w domach z dziećmi to nam obojętne czy izolacja czy bez bo przecież nic się nie zmienia, dni są takie same 😃

W sumie jak my siedzimy w domach z dziećmi to nam obojętne czy izolacja czy bez bo przecież nic się nie zmienia, dni są takie same 😃
a z Nastka nie wychodzisz?
izolacja to chyba wgl nie możesz wyjść a ja tam codziennie śmigam z małym nawet na dwa spacerki ostatnio po 10 stopni było 😉
też sobie tak myślę że dobrze zrobiłam że nie kupowałam kombinezonu ta zima to jak kotu napłakał 😂 nie obrażając kotów😂.

reklama
a z Nastka nie wychodzisz?
izolacja to chyba wgl nie możesz wyjść a ja tam codziennie śmigam z małym nawet na dwa spacerki ostatnio po 10 stopni było 😉
też sobie tak myślę że dobrze zrobiłam że nie kupowałam kombinezonu ta zima to jak kotu napłakał 😂 nie obrażając kotów😂.
Nie no, jak pogoda była w miarę to codziennie byłam na spacerze. A teraz jest fajnie, a ja mam tylko ten dupny ogródek, trzy kroki i po sprawie, to jakieś 60metrów, więc niewiele więcej niż Twój taras. Mieści się piaskownica, huśtawka ze zjeżdżalnią, mała trampolina i stół z krzesłami. I jeszcze sąsiad debil chce nam to zabrać, bo to teren wspólny. Niech rozbierze ścianę na wspólnym strychu, bo sobie bez niczyjej zgody zabrał połowę, to wtedy będziemy rozmawiać.

Do góry