rosenberg
Fanka BB :)
Czyli to nie tylko u nasnie wiedziałamto muszę się zaopatrzyć bo juz 2 myszki mielismy w domu
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli to nie tylko u nasnie wiedziałamto muszę się zaopatrzyć bo juz 2 myszki mielismy w domu
![]()
Kurcze zeby Wam materac znowu nie zgrzybial od tej pary… tak mi sie wydaje ze materace i wilgoc niekoniecznie ida w parze, ale moze jestes bardziej oczytana w temacie….Ja regularnie puszczam parę z żelazka na materac nasz i młodego
więc mam nadzieję że robale to nie u nas.
Jeszcze ta mysz mieliśmy ostatnio... Koszmarmyślałam że zemdleje bo mi się wydawało że zaraz wyskoczy
Na lato już przygotowujemy olejek mietowy na progi i moskitierę bo mnie wykończy ten parter![]()
Ooo ciekawe i z niemowlakiem to jest ok? Musze poczytac bo akurat my mamy w mieszkaniu sporo pająkówNa odstraszenie gryzoni. Nie lubią bardzo zapachu olejku miętowego, tylko to trzeba kupić porządny, prawdziwy naturalny olejek z mięty pieprzowej. A lawendowy, a najlepiej miks lawenda + trawa cytrynowa polecam na pająki i owady i świetnie odstrasza też komary, ja go w lecie rozciencxam i psikam wózek
u nas przyszły przez garaż jak wnosiliśmy meble i schowały się pod meblami z kuchni bo akurat listwy były odsłonięteCzyli to nie tylko u nasto pocieszające! Nasza Lucynka, tak ją nazwaliśmy, złapała się w żywolapke - polecam, super sposób i wciąż humanitarny.
Oj będą wchodzić zawsze na zimę niestety. Najgorzej jak gdzieś pod elewacje wejdą.u nas przyszły przez garaż jak wnosiliśmy meble i schowały się pod meblami z kuchni bo akurat listwy były odsłonięteu nas niestety w żywołapke nie dało rady, choć daliśmy im szanse
![]()
Tak jest ok tylko raczej nie powinien mieć olejek bezpośredniego kontaktu ze skora. Ale np na ubranko można psiknac, z tym że raczej na zewnatrz, a jak w środku to nie za dużo bo jednak to olejki eteryczne, w nadmiarze też mogą zaszkodzićOoo ciekawe i z niemowlakiem to jest ok? Musze poczytac bo akurat my mamy w mieszkaniu sporo pająkówa ja nienawidze. Parterowe mieszkanie i nam wchodza
![]()
Ty to zawsze podpowiesz coś fajnegoTak jest ok tylko raczej nie powinien mieć olejek bezpośredniego kontaktu ze skora. Ale np na ubranko można psiknac, z tym że raczej na zewnatrz, a jak w środku to nie za dużo bo jednak to olejki eteryczne, w nadmiarze też mogą zaszkodzićmy lejemy olejek na progi i framugi okien żeby syf nie wchodził
No ale pamiętaj że z takimi naturalnymi metodami margines błędu jest dość dużyTy to zawsze podpowiesz coś fajnego![]()