Bodzia to my jednako wysokie jestesmy

Dobra ide bo mi z Wami tak miło,że sie nie chce tylniej części ciała ruszyć

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

a no to widzisz mus takie sniadanko jeść przy takim wzrościeJa mam 170 cm

nom
Dobra ide bo mi z Wami tak miło,że sie nie chce tylniej części ciała ruszyć

ja też dosyć bumelowania idę nas z Szymem na spacer wyprawiać bo troche powierza by nam się przydało po wczorajszej kiszonce w domku:-)do potem . tylko bez szaleństw proszę
 ja też dosyć bumelowania idę nas z Szymem na spacer wyprawiać bo troche powierza by nam się przydało po wczorajszej kiszonce w domku:-)do potem . tylko bez szaleństw proszę

No wiesz, Madziu, jak mogłas mnie zdradzićIwona a co Ty na to śniadanie jadłas bo wiesz Inna np to gołąbki wsuwa;-);-)
 z tymi gołębiami...Nie wybaczę Ci tego never
 z tymi gołębiami...Nie wybaczę Ci tego never 
No, to się nazywa śniadankoJa np.lubie gulaszyk na śniadanko zjeść...

Oj, co to za śniadanie - płatki...phi...ja jednak pozostanę przy płatkach zbożowych z owocami suszonymi;-)ale gulaszyk to może na obiad dzisiaj zasunę męzowi

No to czaaaad!!! Też mi się tak zdarza, tylko bez parówek ;-)Ja dziś zjadłam zupkę chińską i 2 bułki z 2 parówkami
No to kawał chłopa, Oliwka ma jakieś 86 - 87 cmOstatnio jak Lolo spał to go zmierzyła i szczena mi opadłą...Wyszło mi,że on ma 90 cmMoże ja go zle mierze
A gulaszyk to ja jem jak mi zostanie z poprzedniego dnia

. Ale...Ładna para z nich by była
. Ale...Ładna para z nich by była 
No właśnie, dlatego trzeba zadbać, aby było i dużo i porządniea tam duzo Iwona;-)tylko treściwie bym powiedziałano ale w końcu sniadanie najważniejszy posiłek w ciągu dnia
;-)

A ja jestem od Was wyższa, tralalalalalalaBodzia to my jednako wysokie jestesmy

. To i ja uciekam pomyć te cholerne podłogi.
. To i ja uciekam pomyć te cholerne podłogi.a nie mowilam? przyznajcie sie do PPD!!!
Nazywam się Bodzia i jestem PPD
Mam na imię Iwona i jestem PPD!
;-);-);-)
Mam na imię Ania i też jestem PPD
MAM NA IMIĘ MARTYNA I JESTEM PPD
MAM NA IMIĘ IWONA I TEŻ JESTEM PPD;-)
:-)
witaaaaaj Iwoooonaaaaa jestem Magda i od 2 lat jestem PPD. Stwórzmy krąg zaufania aby i inni (inne)mogły wypowiedzieć swoje świadectwa

Mam na imię Asia,i czasem jestem PPD.
To ja tez teraz moge sie otwarcie przyznać. Jestem Kasia i cierpię na PPD...Ja Meg oswiadczam uroczyscie ze jestem PPD

Ja depilatora nie używam,brrr straszne przeżycia ale oczywiście mam. tak dla miecia.Bo jeszcze by ludzie we wsi powiedzieli że Kasia to nawet depilatora ni ma. A tak jest git...Witam :-)
Ja depilatora wieki nie uzywam, juz nie kupie wiecej tego narzedzia tortur...co 2-3 dni brzytwa pod prysznic i juz...bez bolu i raz dwa trzy :-)
Aleeee bym jeszcze pospala....mmmmmmmmmm
Meg, ja zawsze za Toba tęsknię strasznie i za Iwką tyżIwka...tu tylko za Marta tesknia i trza sie z tym pogodzic ;-)

Ja też jeszcze w pizamce. ale już sie ubieramdobra.ja tez zmykam bo pozno juz a ja w pizamce ...

No to kawał chłopa, Oliwka ma jakieś 86 - 87 cm. Ale...Ładna para z nich by była
A ja jestem od Was wyższa, tralalalalalala
 185 cm
 185 cm
 boszzzz ale sie uzalezniłam!
 boszzzz ale sie uzalezniłam!