reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Iwona a co Ty na to śniadanie jadłas bo wiesz Inna np to gołąbki wsuwa:rofl2::-D;-);-)
No wiesz, Madziu, jak mogłas mnie zdradzić :baffled: z tymi gołębiami...Nie wybaczę Ci tego never :-p

Ja np.lubie gulaszyk na śniadanko zjeść...
No, to się nazywa śniadanko :tak:

ja jednak pozostanę przy płatkach zbożowych z owocami suszonymi:tak:;-)ale gulaszyk to może na obiad dzisiaj zasunę męzowi:confused:
Oj, co to za śniadanie - płatki...phi...

Ja dziś zjadłam zupkę chińską i 2 bułki z 2 parówkami:zawstydzona/y:
No to czaaaad!!! Też mi się tak zdarza, tylko bez parówek ;-)

Ostatnio jak Lolo spał to go zmierzyła i szczena mi opadłą...Wyszło mi,że on ma 90 cm:szok::szok:Może ja go zle mierze:confused:A gulaszyk to ja jem jak mi zostanie z poprzedniego dnia:rofl2:
No to kawał chłopa, Oliwka ma jakieś 86 - 87 cm :tak:. Ale...Ładna para z nich by była :-D

a tam duzo Iwona;-)tylko treściwie bym powiedziała:-Dno ale w końcu sniadanie najważniejszy posiłek w ciągu dnia:tak::tak:;-)
No właśnie, dlatego trzeba zadbać, aby było i dużo i porządnie :-D
Bodzia to my jednako wysokie jestesmy:-D
A ja jestem od Was wyższa, tralalalalalala

No to poodkurzane, ryż ugotowany, teraz muszę podgrzać zupinkę Olince, jak zaśnie to machnę mopem po podłogach. I mam nadzieję, że syndrom PPD wkrótce mi się skończy :sorry2:

Madźka Bodzia miłego spacerowania:tak:

Inna no własnie jak jeść to porządnie a nie tylko udawać ze sie je;-):laugh2: To ty dzis jeszcze więcej porzadków niż ja zrobiłaś - chyba jesteś bardziej PPD niż ja:dry::-D

Zaraza się rozprzestrzenia w zastraszającym tempie...
a nie mowilam? przyznajcie sie do PPD!!!
Nazywam się Bodzia i jestem PPD:blink::blink::blink:
Mam na imię Iwona i jestem PPD!
emocje01.gif
;-);-);-)
Mam na imię Ania i też jestem PPD
:-p
MAM NA IMIĘ MARTYNA I JESTEM PPD

MAM NA IMIĘ IWONA I TEŻ JESTEM PPD;-):laugh2::laugh2::laugh2:
:-)

witaaaaaj Iwoooonaaaaa jestem Magda i od 2 lat jestem PPD. Stwórzmy krąg zaufania aby i inni (inne:rofl2:)mogły wypowiedzieć swoje świadectwa:-D:-D:rofl2:

Mam na imię Asia,i czasem jestem PPD.:sorry2:
Ja Meg oswiadczam uroczyscie ze jestem PPD :-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
To ja tez teraz moge sie otwarcie przyznać. Jestem Kasia i cierpię na PPD...:zawstydzona/y:
Witam :-)
Ja depilatora wieki nie uzywam, juz nie kupie wiecej tego narzedzia tortur...co 2-3 dni brzytwa pod prysznic i juz...bez bolu i raz dwa trzy :-)
Aleeee bym jeszcze pospala....mmmmmmmmmm
Ja depilatora nie używam,brrr straszne przeżycia ale oczywiście mam. tak dla miecia.Bo jeszcze by ludzie we wsi powiedzieli że Kasia to nawet depilatora ni ma. A tak jest git...
Iwka...tu tylko za Marta tesknia i trza sie z tym pogodzic ;-)
Meg, ja zawsze za Toba tęsknię strasznie i za Iwką tyż :tak:
dobra.ja tez zmykam bo pozno juz a ja w pizamce ...
Ja też jeszcze w pizamce. ale już sie ubieram:sorry2:

reklama
Bodzia to my jednako wysokie jestesmy:-D

wysokie.................... powiadasz:sorry2:

No to kawał chłopa, Oliwka ma jakieś 86 - 87 cm :tak:. Ale...Ładna para z nich by była :-D

A ja jestem od Was wyższa, tralalalalalala

Moj ma 94 cm ostatnio go mierzyliśmy, ale z doświadczenia powiem że jak sie mierzy "na dziecku" to wychodiz wiecej niz przy scianie.

Zaryzykuje stwierdzenie ze ja jestem najwyzsza z was wszytkich:-p 185 cm:-p

Nie mogłam wejśc na bb:crazy: boszzzz ale sie uzalezniłam!:zawstydzona/y:

Do góry