wezsietatatooo
Fanka BB :)
Dziewczyny wychodzi na to, że tylko ja mam nieposkromiony apetyt?Mi wchodzą tosty ze zwykłego chleba i również twaróg. Nie mam mdłości, ale smaków też zbytnio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny wychodzi na to, że tylko ja mam nieposkromiony apetyt?Mi wchodzą tosty ze zwykłego chleba i również twaróg. Nie mam mdłości, ale smaków też zbytnio
nie, nie tylko Ty u mnie tez sie zaczelo, nie odrzuca mnie od niczego, mdlosci poki co nie mam (tylko po wzieciu witaminek),zachcianek brak tylko apetyt rosnie ale staram sie go pod kontrola trzymac i jak zassie to warzywko albo jakis maly owocDziewczyny wychodzi na to, że tylko ja mam nieposkromiony apetyt?
Ja też mam i ostatkiem woli się hamuję bo mam zakaz tycia ponad to co powinnamDziewczyny wychodzi na to, że tylko ja mam nieposkromiony apetyt?
Dziewczyny nie uwierzycie nie byłam wogole w ciąży ten test oszukał mnieJedz do szpitala.
Na jakiej podstawie to stwierdzili? Zrobili Ci bete w szpitalu?Dziewczyny nie uwierzycie nie byłam wogole w ciąży ten test oszukał mnie
I jaOo, medfemina, ja też z Wrocławia
Na jakiej podstawie to stwierdzili? Zrobili Ci bete w szpitalu
Tak 0Na jakiej podstawie to stwierdzili? Zrobili Ci bete w szpitalu?