reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny wychodzi na to, że tylko ja mam nieposkromiony apetyt? :D
nie, nie tylko Ty 😛 u mnie tez sie zaczelo, nie odrzuca mnie od niczego, mdlosci poki co nie mam (tylko po wzieciu witaminek),zachcianek brak tylko apetyt rosnie 😅 ale staram sie go pod kontrola trzymac i jak zassie to warzywko albo jakis maly owoc 😌

Witam ,przywitamy się :)
Miesiączka miała być 7.01, zrobiłam test 15.01 i dwie kreseczki 🥰 z kalkulatora wychodzi wrzesień, czekam na wynik bety. I będę się dziś zapisywać na wizytę :) mam nadzieje,ze będzie ok ❤️ Pierwsza ciąża była terminowana, przez wady genetyczne :(

reklama
Witajcie już nadrobiłam w czytaniu 🙂 powiem wam kilka słów o sobie. To jest moja 6 ciąża jestem mamą 5 córek: 21 lat, 20, 18, 6 i 4 lat. Trzy najstarsze mam z poprzedniego małżeństwa. Dwie najmłodsze z obecnego. Mąż w sierpniu wyjechał do Holandii do pracy z tą myślą iż nas ściągnie do siebie. Więc się udało w grudniu znalazł mieszkanie przyjechał na święta powitaliśmy się bardzo bardzo mocno i wyszło nam. Tak jak pisałam wcześniej od 3 stycznia mieszkamy w Bocholt i według aplikacji mam 6 (5+6) i termin na 13 września 🙂 cieszymy się niespodzianką tylko przeraża mnie załatwianie ubezpieczenia, położnej i w ogóle. Najgorsze że nawet nie popracowałam w Niemczech a od razu ciąża 😔

Do góry