Klaudia_
Fanka BB :)
Ja na USG prenatalnym będę 12+4 i też mam podobne obawy co Ty ale musi być dobrzeRozumiem, ja będę 12t6d i mam tylko nadzieje ze wszystko będzie dobrze aby nie robić w pośpiechu tych sanco czy innych![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja na USG prenatalnym będę 12+4 i też mam podobne obawy co Ty ale musi być dobrzeRozumiem, ja będę 12t6d i mam tylko nadzieje ze wszystko będzie dobrze aby nie robić w pośpiechu tych sanco czy innych![]()
O cholera…Bo to 10 tydzień ciąży
W końcu po prawie dwóch miesiącach znalazła się w lewym jajowodzie
Sorry,miał być inny emotO cholera…![]()
Jeśli cię to pocieszy to ja mam raz tak raz tak..Dziewczyny jestem w 11tygodniu I 4 dzien ciazy..pisalam dzis o klotni I o krzyczeniu ... ale martwi mnie teraz cos innego .... poniewaz moje pierwsi staly sie jak placki....takie miekkie ...przestalam mies wogole objawy czy to normalne ??
Noo troche tak.... niestety wizyte mam dopiero 27 stycznia ....bo dopadł mnie koronawirus...Jeśli cię to pocieszy to ja mam raz tak raz tak..
To już któryś Twój post po którym myślę że jesteś mega pozytywnie odjechanaLepiej głośno śpiewaćCzasami praktykuje, wczoraj nawet wymyślałam swoje piosenki o tym jak się czuje. Pozbyłam się negatywnych myśli wyrzucając z siebie złe uczucia i nie myślałam o mdlosciach
![]()
Czyli w końcu jakiś konkret. I co teraz?
Nie wiem czy ogólnie miałaś problemy z tarczyca, jednak polecam wizytę u endokrynologa. U mnie tsh skoczyło na niecałe 3 i odrazu miałam zmianę dawkowania lekuTsh u mnie w laboratorium norma dla kobiet w ciąży to 2,3. Warto, żebyś omówiła wyniki z lekarzem