Martini$
Fanka BB :)
86 i staro?Kochana .. witaj w klubie .. ja rocznik 86 tez się czuje staro a przecież przed nami jeszcze całe życie
Moj mąż kiedys mi powiedział ze zastanawia sie czy będzie ze mnie rycząca czterdziestka..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
86 i staro?Kochana .. witaj w klubie .. ja rocznik 86 tez się czuje staro a przecież przed nami jeszcze całe życie
Moj mąż kiedys mi powiedział ze zastanawia sie czy będzie ze mnie rycząca czterdziestka..![]()
Ja niestety też tak mam że najlepiej myć je codziennieWy piszecie, że macie takie ładne włosy, a ja mam takie tłuste, w sensie, że codziennie musiałabym myć![]()
Niestety teraz jest coraz więcej zakażeń.. Ja też uważałam, a domownik przyniósł to cholerstwo. Trzymaj się, dużo zdrówka.Ja w niedziele miałam cały dzień stan podgorączkowy, wczoraj mnie gardło tylko drapało... dzisiaj dla świętego spokoju zrobiłam test na Covid i wyszedł pozytywny![]()
![]()
Mimo, że bardzo uważałam i bardzo rzadko wychodziłam - przypałętało się![]()
Ja również 86Kochana .. witaj w klubie .. ja rocznik 86 tez się czuje staro a przecież przed nami jeszcze całe życie
U mnie tak samo z myciem włosów ..już niedługo zapomnę że się myje włosyMam identycznie. Wcześniej myłam włosy codziennie bo tego wymagały, teraz po 3 dniach wciąż wyglądają okdziwne co hormony robią z człowiekiem
![]()
Trzymaj się kochana, będzie dobrzeJa nadal chora, byłam dziś na badaniach krwi.Leukocyty 13,5 tys, crp 15, limfocyty niskie. Czekam na telefon od lekarza czy włączyć antybiotyk.Bardzo boli mnie brzuch![]()