Carolline1993
Fanka BB :)
A mogę wiedzieć jak branie duphastonu wpływa? Biorę od poczatku ciazyNo właśnie ja tak o tej pappie myślę, bo ktoś wyżej pisał, że branie Duphastonu też wpływa na wynik testu hmm. A biorę go od początku.. hmm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A mogę wiedzieć jak branie duphastonu wpływa? Biorę od poczatku ciazyNo właśnie ja tak o tej pappie myślę, bo ktoś wyżej pisał, że branie Duphastonu też wpływa na wynik testu hmm. A biorę go od początku.. hmm.
Ja też pracuje jako technik weterynarii, a pracujesz teraz czy jesteś na L4?Hmm.. ja staram się wybierać młodych lekarzy do 40.... Mam wrażenie, że zazwyczaj są to osoby które jeszcze się uczą i im zależy... Jeśli trafiałam na osobę straszą, podejście do pacjenta oraz pewność siebie jakoś mnie odstraszały.. (może źle trafiałam xD )
Pracuje blisko lekarzy w weterynarii jako pielęgniarka i sama widzę jak bardzo lekarze pracują na wypracowanych schematach, zwłaszcza tacy którzy mają dużo pacjentów... przeraża mnie, że takie same rzeczy mogą być w medycynie ludzkiej..
Na amnio skierowała mnie kardiolog prenatalna, po potwierdzeniu na USG, że syn ma krytyczną wade serca. Więc amnio było w celu sprawdzenia czy jest jeszcze coś nie tak w genach, ale wyniki amnio wyszły dobrze.Mogę zapytać jakie miałaś wskazania do amnio?
Nie wiem jak jest teraz ale w 2016 ja miałam amniopunkcję ze skierowaniem na NFZAle nie masz jakiś tragicznych tych wyników. Ja t21 miałam 1:33, Edwarda do stuileś.
I tak jak piszesz na pappe wpływa wiele rzeczy. Wiek, liczba poronień itd Gdzieś czytałam że nawet przyjmowany dupaston czy acard.
Decyzja należy do was na co się zdecydujecie. Ja 3mam kciuki żeby wszystko było dobrze z waszym maluszkiem.
A tak a propo amino jest dalej bezpłatna jak wychodzą wady? Czy w dzisiejszych czasach trzeba Juz za nią płacić?
dwa dni po otrzymaniu pozytywnego testu przeszłam na l4, pracuje w całodobówce, warunki niesprzyjająceJa też pracuje jako technik weterynarii, a pracujesz teraz czy jesteś na L4?
Tak, choć dnia na dzień jest coraz trudniej bo męczy mnie całymi dniami i w nocy też.Dziewczyny wymiotujace chodzicie do pracy?
Tak, chociaż w większości pracuje zdalnie. Mam wrażenie, że jak jestem w biurze to mniej wymiotuje, bo staram się udawać że wszystko jest okDziewczyny wymiotujace chodzicie do pracy?
Miałam identycznie w pierwszej ciążyTak, chociaż w większości pracuje zdalnie. Mam wrażenie, że jak jestem w biurze to mniej wymiotuje, bo staram się udawać że wszystko jest ok![]()