My mamy po basi ale u nas dla pierwszego dziecka się nie sprawdził, bardziej bajer dla rodzicówFilip dostanie autko na akumulatorek![]()
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Mój wszystko ma więc kasę dostanie tylko chrzestna już się pytała co chce już kupiła mu jakiś dresik fajny i kasę dostanie....ja już mówię że ubrań nie chce bo mam tego w trzy i dupyMacie jakieś pomysły na prezenty na roczek?
Michalina_25
u nas to jest hit, moja siostra ma dla swojej i jak jesteśmy u nich to Filip z autka nie schodziMy mamy po basi ale u nas dla pierwszego dziecka się nie sprawdził, bardziej bajer dla rodzicówu nas to dostanie ale szukam więcej inspiracji
Ooo ja mam swój nad jeziorem. Zobaczymy czy hani się spodobau nas to jest hit, moja siostra ma dla swojej i jak jesteśmy u nich to Filip z autka nie schodzijezdzimy po pokoju tam i spowrotem i mu sie nie znudzi dlatego chcemy na wiosne zeby mial na dwor swoje
![]()
Zginęłam z forum na chwile bo wykorzystałam urlop meza i zostawiłam go z małą a sama ?;D poszlam kłaść plytki w wejściu.... tak tak. Dla mnie budowlanka to najlepszy sposób zrelaksowania glowy ;D mloda zadowolona bo nacieszyła się tatą, ja odreagowałam a tata sie wykazał co do opieki. I wszyscy zadowoleni. Wczoraj mieliśmy jechać na mazury ale tak śniegu sypnęło ze wyjazd przełożony.
Wlasnie czekam aż mala wstanie z drzemki i lecimy na sanki.
Ewq9
U nas tak sypie, że wyszliśmy na sanki ale musiałam go wziąć na ręce i nosiłam go koło domu bo sypało mu do oczuZginęłam z forum na chwile bo wykorzystałam urlop meza i zostawiłam go z małą a sama ?;D poszlam kłaść plytki w wejściu.... tak tak. Dla mnie budowlanka to najlepszy sposób zrelaksowania glowy ;D mloda zadowolona bo nacieszyła się tatą, ja odreagowałam a tata sie wykazał co do opieki. I wszyscy zadowoleni. Wczoraj mieliśmy jechać na mazury ale tak śniegu sypnęło ze wyjazd przełożony.
sandra0777
Kurcze, a ja sie boje anemii-jednak mleko zawiera wszystkie niezbedne skladniki, a jedzonko to tak wybiorczo.Są takie dziecko, które po roku już mleka nie piją, to normalne. Ja tak chciałam mojego odstawić, ale nie wyrobie się w cztery dni![]()
G
gość _199
Gość
Zalezy właśnie czym karmisz i czy dziecko jest gotowe na normalne 5 posiłków dziennie.Kurcze, a ja sie boje anemii-jednak mleko zawiera wszystkie niezbedne skladniki, a jedzonko to tak wybiorczo.
Sylwia99
Ja chyba z pieniędzy co Lena dostanie, to kupię jej scoot and rideMacie jakieś pomysły na prezenty na roczek?
reklama
Michalina_25