reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Chcialam postawic cos z okazji odnaleznienia mojej siostry...nie myslecie ze sknera ze mnie! Okazja jest ze ho ho...a wiec
182922.0.jpg
pijcie co chcecie...
wino_wisnia_final.jpg

Inna żebyś wiedziała ile razy w ciagu całego tygodnia mi nerwy puszczają. Potem cała noc przeżywam że jestem złą matką:dry:żeprzecież dziecko nic nie jest winne bo nie rozumie i td. :-:)-(ale to chyba normalne, nie:dry:w koncu Ty tu na pedagoga się kształcisz koffana;-);-)
No, niby normalne, matka też człowiek :laugh2:. Ale wiedza o tym to jedno, a wyrzuty sumienia to drugie :dry:. I nie umiem myśleć inaczej jak "okropna matka" jak tak powydzieram się na Oliwkę. No bo przecież dla niej to świetna zabawa wylać wodę na podłogę i babrać się w tym :blink:

najsłynniejsza dieta świata Żryj Połowę;-);-):-D
Ja znam inną - MŻ - Mniej Żryj :-D

reklama
Do góry