pluto_nova
Moderator
piękny!Jadę właśnie na betę, dzisiaj test odrobinę wyraźniejszy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piękny!Jadę właśnie na betę, dzisiaj test odrobinę wyraźniejszy![]()
Jaka śliczna kreska, gratulacjeJadę właśnie na betę, dzisiaj test odrobinę wyraźniejszy![]()
Tak, kwas foliowy oraz Smart Me z Health Labs (Olej z witaminami A, D, E oraz kwasami omega 3, 6i 9). Teraz zamówię od nich suplement Little Me.Gratulacje ogromnestosowalas jakiś kwas foliowy czy wogole jakąś suplementację .?
Kwas foliowy nalezy brać nawet w czasie starań prawda? Ja biore od poronienia w lipcu.Gratulacje ogromnestosowalas jakiś kwas foliowy czy wogole jakąś suplementację .?
Przesyłam ciążowe "zarazki" :*piękny!Proszę mnie zarazić
![]()
Hej apka podpowiada mi że mógł to być cykl bez owulacyjny . W necie znów pisze że takie cykle są krótsze więc jeżeli moje standardowo są 31-32 dni to czy 28 dni mogę uznać za krótszy miarodajnie do mojej długości . Dodam że cofając się wstecz z cyklami na przełomie 2 lat nie doświadczyłam tak krótkich cykli @ drugi raz w tym miesiącu [emoji17]
U mnie @ rozkrecił sie na dobre [emoji3061][emoji29][emoji25]
31.01, po 3 dniach wahania. Aż dziwne, że nie trafilam w owu, a raczej obstawiam że moje komorki są już stare i stąd brak efektu. Został mi jeden test i zgodnie z przewidywaniami wyprzedził mnie @