reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Powiem tylko tak...chyba przestaję Was czytać 🤣bo to co robicie na roczek to jest kosmos kulinarny...w dobrym słowa znaczeniu😁

Ja tam żadnych obiadów nie robię bo u nas na imprezy typu urodziny nie robi się takich rzeczy...zrobię sałatki, jakieś przekąski z ciasta francuskiego typu ślimaczki itp, galaretki jakiś śledzik, jajka faszerowane,tort oczywiście zamówię +chyba mini bezy pavlovej +na ciepło barszcz z kapuśniakami na koniec i tyle😁
No i alkohol...u mnie pije się za i na zdrowie😁

Jeszcze tu Was troszkę poczytam...może coś ciekawego ukradnę jak np te kanapki po góralsku🤣
Ja robię obiad tylko dlatego, że teściowa zaproponowała że go zrobi, ona już wszystko przywiezie gotowe, także ja robię tylko i wyłącznie babeczki że szpinaku, bo mamy impreze w stylu woodland i będą pasowały.

reklama
Ale bym poszła na taki roczek, zjeść co jest i napić się też 🤭🤭🤭
Mój potwór niestety jeszcze nie spi, ostatnio jakoś ciężko idzie wieczorem zasypianie i mam wrażenie, że to moze jakis skok rozwojowy? Zaczyna chodzić i w ogóle dużo nowych umiejętności widzę, więc mam nadzieję że to tylko skok 🙊

Żeby pod stołem z przyczajki nie pili🤣
No to spróbuj którejś z opcji to może będzie akurat u Was jakaś zmiana...tego życzę😁

No i to są przygotowania w moim stylu😁
Wiecie co ja lubię organizować imprezy. Lubię ludzi gościć! :) wtedy daje z siebie wszystko. Lubię nakarmić 😂😂szkoda, że wszystkie daleko mieszkacie ode mnie!

reklama
Do góry