reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Strasznie żywotne to moje dziecko.:baffled: Ale w końcu poległo. Ciekawe tylko na jak długo?:confused::nerd:

I ja się już żegnam. Dobranoc.

Sikorecka a Ty kiedy zalegniesz? Super, że z Madzią już lepiej. Oby tak dalej.:tak:

No to do jutra?:no: Do dzisiaj!:-D

Aaaa
Mam prożbe.W galerii mam 3 foteczki bez komci na NK.Dajcie jakieś, możecie nawet nakłamac:-p:-pBo rodzinka mojego M daje komcie jedynie szwagroi i szwagierce, którzy mają ich w ......A nas totalna olewka.No cóż....

Koffana uśmiechnij się;-). Ja tez mam takie ślubne i tez mnie skracaja nogi. I tez je wszędzie do jasnych ciuchów nosiłam.Rozumiem Cię. Tylko teraz jak Meg jest moja siostra to zaczynam patrzec na wszyst ko inaczej. Okiem Trinny i Sussanah - tak jak moja siostra Meg.:-p;-) Generalnie bardzo ładnie skomponowane. A tym szczególikiem sie nie przejmuj.:zawstydzona/y:
Koffana siostro, ja przeciez nikomu nie doradzam bez jego pytania, a Anula zadowolona przeciez to po co jej mowisz o butach. Przepraszam Anula za moja siore. Ona sie troszke odemnie zarazila ostatnio...tak jak ja od niej PPD ;-):-p:-p:-p
wszystkie trzy klasy+nauczyciele z okazji 10 lat po maturze

Fajnie tak się spotkać... ale mnie to pewnie nie grozi, bo ja nie miałam zgranej klasy.:no:
U nas tez niezgrani, w tamtym roku bylo 10 lat po maturze ale nie bylo nikogo na NK jeszcze:-p A w tym roku ma byc jakies spotkanie ...heheh planowane za tydzien ale nikt nie potwierdzil albo w polowie maja ;-).....jakos nie licze ze beda tlumy ...

Witam z rana,
Widze ze imprezka byla pierwsza klasa!!!
Ja za to sie dosyc wyspalam :-)
Ja dzis mam dzien PPD, nie lubie sprzatac w sobote wiec sprzatam czesto w pt.

Witajcie kochane:-)
Nawet nie próbuję nadrobić.... nie było mnie wczoraj bo dzień miałam zabiegany:-)
Michał już 3 dzień bez smoka:-) Jestem taka dumna z niego, ale dziś schodził do mnie 3 razy w nocy, płakał na górze ale smoka mu nie dałam:-)
Wojtek jeszcze leży w wyrku z nocy:-)
A ja wczoraj na wywiadówce u sis byłam :-D Powspominałam dawne dobre czasy..... JAk do gimnazjum chodziłam, ale było fajnie....
POtwm gnałam na raz dwa trzy na aerobik a po aerobiku miałam ten nieszczęsny masarz. POwiem wam bolało.... jak choleraaaaaa!!!!!!! Ale byłam dzielna i nie krzyczałam hihiih. Następny za tydzień. Skasowała mnie 30 zł więc jak darmo:-) Zobaczymy kiedy będą efekty....
Dzis też spadam do sis a potem jak wrócę to też się zabawię w PPD, bo w sobote ma do mnie sis przyjechać więc nie będzie mi się napewno chciało sprzątać:-D
Muszę wam wyjaśnić że ja mam 4 siostry:-) I jedego brata:-) Moja najmłodsza sis ma 16 lat i chodzi do gimnazjum a najstarsza ma 32:-) I ona właśnie ma do mnie przyjechać:-) No to tak dla sprostowania zebyście sie nie dziwiły że ja do jednej sis cały czas chodzę hahaha
Miłego dzionka Lachonki:-)

Aaaa
Mam prożbe.W galerii mam 3 foteczki bez komci na NK.Dajcie jakieś, możecie nawet nakłamac:-p:-pBo rodzinka mojego M daje komcie jedynie szwagroi i szwagierce, którzy mają ich w ......A nas totalna olewka.No cóż....
Już sie robi.
Dzień Dobry Iwonka
Koffana siostro, ja przeciez nikomu nie doradzam bez jego pytania, a Anula zadowolona przeciez to po co jej mowisz o butach. Przepraszam Anula za moja siore. Ona sie troszke odemnie zarazila ostatnio...tak jak ja od niej PPD ;-):-p:-p:-p
Upsss:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Łelkom!
Kolejna impresska mnie ominęła :-(. Ja się chyba starzeję, bo o 22 już nie mam sił przed kompem siedzieć :sorry2:
Ale uśmiałam się nieźle jak Was czytałam :-D

A to moja Potwornicka w wersji blue:

Do góry