Nasza tez jezdzi jeszczeCzy któreś dziecko jeździ jeszxze w kobylce? Czy tylko moje takie biedne![]()
reklama
Moje jeszcze teżCzy któreś dziecko jeździ jeszxze w kobylce? Czy tylko moje takie biedne![]()
To zbijam piątkeNie martw się się, mój mąż usypia Adasia w gondoli, w której ma zgięte nogi bo się w niej nie mieści![]()
Ja jeszcze nawet nie zamówiłamJa powoli zaczynam balony robić![]()
A jakie jeszcze ozdoby/niespodzianki szykujesz? Zainspiruj mnie !Ja powoli zaczynam balony robić![]()
Jakieś balony, duży balon 1ka. Nic specjalnego. Rozowe serwetki. Nic dla gości nie ogarnęłam bo miały być zdjęcia haniA jakie jeszcze ozdoby/niespodzianki szykujesz? Zainspiruj mnie !![]()
zgredzus
Fanka BB :)
melduje się. Czasu brak na odpisywanie, ale jestem na bieżąco ! Byliśmy tydzień na nartach. Do opieki braliśmy obie babcie i nawet by ten wyjazd był super udany, gdyby w połowie nie postanowiła do nas dołączyć jelitówka… Julek praktycznie teraz dochodzi dopiero do siebie, tydzień go męczyło. Pierwsze 2 dni masakra, my na wyjeździe. Każda kupa to awaria… Teraz musimy się dobrze nawodnić, bo trochę się odwodnił i bardzo dziękowałam, że jednak ze swojej wygody w nocy nie odstawiłam go, bo przez to wszystko nie chce prawie nic jeść stałego… więc ratujemy się mleczkiem.Narzekałyśmy na facetów tylkogdzie byłaś co robiłaś? Co u Sary?
jeszcze zniknela gdzieś ewqa i zgredus
Jeśli chodzi o facetów. Ja podobno mam mocny charakter i też nie pozwolę wejść na głowę. Ale mój mąż to lepiej gotuje i sprząta ode mnie. Co prawda teraz rzadko kiedy, bo pracuje w dwóch miejscach, ale jak jest potrzeba to wszystko zrobi, oczywiście niektóre rzeczy muszą odczekać swoje. Ja Julka kapalam może z 2 razy od jego urodzenia. Wieczorne kąpiele i toaleta należy do Tatusia! Jak mąż w domu to go gonię do karmienia, przewijania…. Ale tak jak mówicie, wiele rzeczy z domu się wynosi. Bo nawet na wyjeździe jak mówiłam do Daniela, przewiń, to Teściowa ze może ona bo będzie szybciej… Co prawda Mąż udownil jej, ze przewija dziecko w powietrzu
reklama
zgredzus
Fanka BB :)
Julek jeździ i jak jechaliśmy na narty, gdzie jechał bez bluzy z kapturem to zważając, ze wzrost ma po Tatusiu (niestety) to chyba do 3 lat będzie jeździłCzy któreś dziecko jeździ jeszxze w kobylce? Czy tylko moje takie biedne![]()