reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczepienie na covid w trakcie ciąży

reklama
Ja nie wiem gdzie Wy tu widzicie wyśmiewanie czy zarzuty,że ktoś zmianil zdanie. Chodziło o to,że ej napisała,że nigdy nie miała wątpliwości co mija się z prawdą. Jak już ktoś jest taki skrupulatny to nich wie co pisze chociaż.

I teraz 2 strony będziecie jej to wytykać, wklejać złośliwości i zaśmiecać wątek. No logika :) Nigdy Wam się nie zdarzyło nieprecyzyjnie wyrazić, zaplątać itp? Wyjaśniła. Skupcie się na szczepieniach, a nie na wybieraniu z postów zdań, do których możecie się przyczepić.

Tymczasem dla rozluźnienia atmosfery taka ciekawostka ;) Wczoraj trafiłam gdzieś gdzie wolałabym nigdy nie trafić i nie wiedzieć, że tyle osób w naszym kraju ma tak zaburzone logiczne myślenie ;) To co się tam dzieje to kosmos. Jak komuś się skończyła kawa to może tam zajrzeć, żeby się obudzić ;)

Screenshot_20220207-101116_Facebook.jpg

Moze chciala napisac , odkad poczytalam Nie mam watpliwosci? ... Czy to takie istotne?
Aga widzialam to, u Nas do sadu zostalo podani rodzice dziecka, ktore potrzebuje operacji na serce a rodzice sobie zastrzegli, ze moga mu podac tylko krew od nieszczepionego dawcy .... Eh. Boja sie, ze mu przetocza czipy czy cos ? 😳

I teraz 2 strony będziecie jej to wytykać, wklejać złośliwości

Tymczasem dla rozluźnienia atmosfery taka ciekawostka ;) Wczoraj trafiłam gdzieś gdzie wolałabym nigdy nie trafić i nie wiedzieć, że tyle osób w naszym kraju ma tak zaburzone logiczne myślenie ;) To co się tam dzieje to kosmos. Jak komuś się skończyła kawa to może tam
A Twoja strona wklejona z fb ma co na celu?
Podanie rzetelnych źródeł i informacji na temat szczepień czy wyśmiewanie innych I zlosliwosc?
No to sie nazywa logika...
Hipokryzja Twoich postów sięga zenitu czasami....

A Twoja strona wklejona z fb ma co na celu?
Podanie rzetelnych źródeł i informacji na temat szczepień czy wyśmiewanie innych I zlosliwosc?
No to sie nazywa logika...
Hipokryzja Twoich postów sięga zenitu czasami....

2 strony, słowo klucz. Twój brak umiejętności zrozumienia tego co czytasz sięga czasami zenitu🤭

2 strony, słowo klucz. Twój brak umiejętności zrozumienia tego co czytasz sięga czasami zenitu🤭
Co ty pierniczysz dziewczyno???😆Osiągnęłaś mistrzostwo w manipulacji i odwracaniu kota ogonem...nic dziwnego że Twoje jedyne rozrywki to wyśmiewanie i obrażanie innych w internecie. Tam przynajmniej nie potrzebujesz towarzystwa o ktore pewnie ciężko ci w realnym życiu 😁

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, inne użytkowniczki przychodzą na ten wątek, aby rozwiać swoje wątpliwosci odnośnie szczepienia w ciąży. Wasza gownoburza tylko zaśmieca wątek.
Napisz to koleżance od bzdurnych postów z fb ...albo durnych memów które lajkujesz...One też raczej nie rozwiewają watpliwosci a ewidentnie ci się podobają...

Do góry