reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam was sobotnio. U mnie dziś mieli byc goście,ale nic z tego nie wyszło,bo im się córka rozchorowała:-(Czeka mnie wiec kolejny nudny weekend...

reklama
Kurde, a moje dziecko to uzależnione od smoczka jak mamusia od BB :-DAle tak na poważnie - Oliwka w ciągu dnia prawie non stop ma smoczka w buziolu :sorry2:, a jak mówię do niej "oddaj, duża dziewczynka jesteś i nie potrzebujesz smoczka" i próbuję go odebrać to jest dzika histeria :baffled:. A w nocy śpi bez smoczka dla odmiany :dry:. Dziwoląg jakiś czy co ??
Mój Kuba też dydający non stop;-)..nawet w nocy, ale przyjdzie czas to się oduczą:tak:
No a teraz przedstawię dowód rzeczowy że moja śliczna córeczka postanowiła mnie nerwowo wykończyc, tak ostatnio mam prawie cały dzień:
http://smyki.pl/prg/img.php?wideo=520772
O matko jakbym kubę widziala on też tak czasami potrafi:szok::szok:...na szczęście nie zdaża mu się to często;-)

super..uciekający Lolek bardzo mi się podoba;-):tak:
I Ciekawe, czy i mnie ktoś przygarnie?:confused::sorry2:;-):-p
i mnie :confused::unsure:;-):laugh2:

no rwie się gdzieś tak od 3 miesiąca:tak::tak:teraz sobie wykombinował wspinanie się po mnie przy karmieniu:baffled:łapie mnie za włosy i się unosi na boku do siedzenia :-D:-Dale jeszcze sam nie siedzi:no:
kochana nie przejmuj się mój Kuba usiadł też bardzo późno, a zaczął chodzić jak miał skończone 16 m-cy ...na wszystko przychodzi czas,a każde dziecko rozwija się w swoim tempie:tak:
budować relacje rodzinne;-);-)
i jak poszło??:-p;-):laugh2:. ...mnie się wczoraj to budowanie nie udało,bo szybko zasnęłam:sorry2::-p:laugh2::laugh2::laugh2:

a tam wygladam z artystycznym nieladem na glowie...i czuje sie fajnie, bo ja mam raczej cienkie wlosy i jak je tak powywijam jest ich ...jak widac ;-)( a odrosty jutro cos fryzjerka naprawi ;-)
super fryzurka:tak:

oj znowu mnie imprezka ominęła:baffled::dry:...ale kiedyś z wami poimprezuje:tak:

hihi! o a tak twoja imiennieczka wyglądała po łasuchowaniu
śliczny słodziak:tak::-)

Hej Kasia i Madzka!
net mi dzis tak lazi wolno ze mnie zaraz cos zaleje...wiec milego dnia, zmykam. Dzis zadnego PPD tylko leniuchowanie na calego!!!!! :-) :-)
łooooo a ja dziś przymusowo PPD:baffled:

pranie powiesiłam:tak: ale odkurzyć nie odkurzyłam bo wyjec się włączył:szok::szok::szok: i dopiero co zasną :tak:...więc żeby się nie nie będę hałasować:dry:

Poza tym to na razie dam sobie spokój z porządkami bo po powieszeniu ubrań zaczęło mnie kuć przy sercu i ciężko mi było oddychać.... tak potwornie bolało :no:z 10 minut mnie tak trzymało ale na szczęście przeszło....... :dry:

reklama
Do góry