reklama
Kasia zrobimy xczejńdź - dawaj swoje gary a ja ci prasowankoA ja dziś nie chcem ale muszem PPD uskutecznic na całego. Wczoraj nawet naczyń po obiedzie nie chciało mi sie umyći straszą ze zlewozmywaka i mnóstwo innych rzeczy do zrobienia. Massssakra normalnie...

iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Mój Kuba też dydający non stop;-)..nawet w nocy, ale przyjdzie czas to się oducząKurde, a moje dziecko to uzależnione od smoczka jak mamusia od BBAle tak na poważnie - Oliwka w ciągu dnia prawie non stop ma smoczka w buziolu
, a jak mówię do niej "oddaj, duża dziewczynka jesteś i nie potrzebujesz smoczka" i próbuję go odebrać to jest dzika histeria
. A w nocy śpi bez smoczka dla odmiany
. Dziwoląg jakiś czy co ??

O matko jakbym kubę widziala on też tak czasami potrafiNo a teraz przedstawię dowód rzeczowy że moja śliczna córeczka postanowiła mnie nerwowo wykończyc, tak ostatnio mam prawie cały dzień:
http://smyki.pl/prg/img.php?wideo=520772

super..uciekający Lolek bardzo mi się podoba;-)

i mnieI Ciekawe, czy i mnie ktoś przygarnie?;-)
![]()

kochana nie przejmuj się mój Kuba usiadł też bardzo późno, a zaczął chodzić jak miał skończone 16 m-cy ...na wszystko przychodzi czas,a każde dziecko rozwija się w swoim tempieno rwie się gdzieś tak od 3 miesiącateraz sobie wykombinował wspinanie się po mnie przy karmieniu
łapie mnie za włosy i się unosi na boku do siedzenia
ale jeszcze sam nie siedzi
![]()

i jak poszło??budować relacje rodzinne;-);-)

super fryzurkaa tam wygladam z artystycznym nieladem na glowie...i czuje sie fajnie, bo ja mam raczej cienkie wlosy i jak je tak powywijam jest ich ...jak widac ;-)( a odrosty jutro cos fryzjerka naprawi ;-)

oj znowu mnie imprezka ominęła

śliczny słodziak

łooooo a ja dziś przymusowo PPDHej Kasia i Madzka!
net mi dzis tak lazi wolno ze mnie zaraz cos zaleje...wiec milego dnia, zmykam. Dzis zadnego PPD tylko leniuchowanie na calego!!!!! :-) :-)

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Autko wczoraj zostało sprzedane :-
-
-
-
-
-
-
-
-(

Autko wczoraj zostało sprzedane :-
pranie powiesiłam
ale odkurzyć nie odkurzyłam bo wyjec się włączył

i dopiero co zasną
...więc żeby się nie nie będę hałasować
Poza tym to na razie dam sobie spokój z porządkami bo po powieszeniu ubrań zaczęło mnie kuć przy sercu i ciężko mi było oddychać.... tak potwornie bolało
z 10 minut mnie tak trzymało ale na szczęście przeszło....... 

Poza tym to na razie dam sobie spokój z porządkami bo po powieszeniu ubrań zaczęło mnie kuć przy sercu i ciężko mi było oddychać.... tak potwornie bolało

Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
O moje Ty biedactwo. Zobaczysz Jacuś poszuka Ci inne, lepsze. Ne pakaj już,.buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...![]()
Autko wczoraj zostało sprzedane :--
-
-
-
-
-
-
-(
Madźka -lets du xczejńdź.aj lajk ajroning. jor inglisz is perfekt.yc najs tu spik łyf ju.Kasia zrobimy xczejńdź - dawaj swoje gary a ja ci prasowanko![]()
reklama
inna przykro mi:-( nie smutaskuj się... znajdziecie jeszcze fajniejsze autkobuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...![]()
Autko wczoraj zostało sprzedane :--
-
-
-
-
-
-
-(

Podziel się: