reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja miałam przed zajściem w ciążę... Powiem że ból makabryczny, nie miałam żadnych leków podawanych wcześniej. Przyjęto mnie do szpitala, poszłam na zabieg i wypisali mnie ze szpitala. Kazali wstrzymać się ze staraniem jeden miesiąc. Badanie miałam w styczniu a ostatni okres w marcu.
Ja mam podobno dostać „głupiego Jasia” wiec modlę się żeby jednak nie bolało aż tak 🙈

reklama
Cześć dziewczyny, można się jeszcze dopisać? Wstępnie testuję 22.02.
W tym miesiącu miał być cykl stracony bo partner za granicą a owulacja przyszła tydzień wcześniej ale udało mu się wrócić wcześniej i coś działaliśmy przy pęcherzyku 25mm więc może nie wszystko stracone. 😊

Cześć dziewczyny, można się jeszcze dopisać? Wstępnie testuję 22.02.
W tym miesiącu miał być cykl stracony bo partner za granicą a owulacja przyszła tydzień wcześniej ale udało mu się wrócić wcześniej i coś działaliśmy przy pęcherzyku 25mm więc może nie wszystko stracone. 😊
To tak jak 😁 u nas będzie 22/23 lutego więc dla pewności chce 23 sprawdzać o ile wcześniej nie dostanę okresu.

Chodzi o ten wątek?
Moim zdaniem lutowe kreski odnajdą się rewelacyjnie rownież w marcu, więc nic nie trzeba zmieniać, zwlaszcza ,że wszystkie marzec rozpoczniemy testem pozytywnym, daj Boże, daj losie czy kosmosie....😁🤣🙈
A no bo taka była wczeniej tradycja, ze co miesiąc zakładało się nowy wątek do testowania :)

To tak jak 😁 u nas będzie 22/23 lutego więc dla pewności chce 23 sprawdzać o ile wcześniej nie dostanę okresu.
Ja 22.02. kończę brać duphaston więc muszę wiedzieć czy odstawiać czy nie ale @ powinna przyjść dopiero ok 27 bo ostatnio miałam długie fazy lutealnej więc pewnie itak będę od 22 codziennie testować. 😁

Dzisiaj 5dpo a mnie mega bola piersi i momentami tak boli brzuch jak na okres, dodam ze przyjmuje duphaston ale to już 4 miesiąc 🤒 wiem ze jest za wcześnie na jakiekolwiek objawy ciążowe ale tez jest za wcześnie na objawy okresowe, nigdy nie brałam takich zaraz po owulacji 😿 jak po owulacji ułożona jest szyjka ?

Dzisiaj 5dpo a mnie mega bola piersi i momentami tak boli brzuch jak na okres, dodam ze przyjmuje duphaston ale to już 4 miesiąc 🤒 wiem ze jest za wcześnie na jakiekolwiek objawy ciążowe ale tez jest za wcześnie na objawy okresowe, nigdy nie brałam takich zaraz po owulacji 😿 jak po owulacji ułożona jest szyjka ?
Ja mialam tak ja ty w tym cyklu - 6dpo bolal mnie brzuch, mialam plamienie, piersi zaczęły bolec..
Dzisiaj przyszedł okres :( ktos juz kiedyś tu pisal ze przy staraniach tak mocno się wsluchujemy w swoj organizm ze widzimy symptomy wczesniej niedostrzegalne

reklama
A mam pytanie, ile po owulacji przyjmujesz duphaston? Masz jakieś konkretne wytyczne od ginekologa?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.