reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ufff uspokoilas mnie :-) :-D:-D

no sorry...ale wiesz jak ja weszlam na stoisko z plytami w tym media to ...przepadlam...ale ciacho mam dla Ciebie nie mysl sobie
wenecja.JPG

A tak sobie ogladalam i szukalam czegos fajnego...ale nie znalazlam. Chyba bede szukac wirtualnie ;-)
och dziękuję bardzo:-D:-D:-D ja głównie po realu śmigałam bo mi kosmetyczne rzeczy wyjszły:dry: a jaki rodzaj muzyki lubisz:confused:

reklama
och dziękuję bardzo:-D:-D:-D ja głównie po realu śmigałam bo mi kosmetyczne rzeczy wyjszły:dry: a jaki rodzaj muzyki lubisz:confused:

Muzyki Sikoreczko przeroznej- pop, rock, soul, smooth jazz, reggae...napewno nie disco polo :rofl2:
A pojechalam szukac parowarka (ja zawsze szukam kilku rzeczy na raz ;-)...ale ceny :szok: wiec chyba na allegro poszukam

Bodzia to może juz obudź Karolka:confused: Mój Kuba zaczynał odjeżdżać przed 19,ale mu nie dałam (wredna matka),bo właśnie bałabym się o noc:sorry2:.... a tak to uśnie za jakieś pół godzinki i nocka spokojna;-)

No właśnie dziewczyny ciągle zapominam wam napisać,że podobają mi się wasze co chwila zmieniające się image;-):tak:( avatarki)

No dobra ja już mówię dobranoc,bo zaraz mężuś będzie z pracy;-):-)

Wstał...Ja wcale nie chciałam,żeby spał ...Odjechał przy cycu:dry:
Coś miałam Wam npisac...
Skleroza..
Małagosiunia udanej imprezki:rofl2:

reklama
Sikoreczko - plyty na Allegro czasem tansze. Ale ja szukam parowaru :-)

Nasz Kuba tez ze spaniem ostatnio jakos mu sie zmienia, wieczorem juz o osmej nie zasnie...

Do góry