reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny w połowie cyklu okołu owulacji mam plamienia zazwyczaj 2 dni mój gin uważa ze to fizjologiczne czy któraś z was miała taki problem
Plamieniew okolicy owulacji jest ok. Zdarza się. Jeśli konsultowałaś to z ginekologiem i nie widział nic niepokojącego to ja bym się na Twoim miejscu nie martwiła :).

😂 Na wsi mieszkamy, nie mamy kanalizacji ale mamy światłowód! Więc 5G nam nie jest potrzebne xD.

Cały czas na to liczę :D. Tylko weźmy w końcu zepnijmy dupki i to zróbmy, bo już długo nam to zajęło a w maju kończymy 31 lat xD.
ja za Was bardzo mocno trzymam kciuki! 🤞Trochę smutno tu będzie bez Was jak uciekniecie na mamusiowe, ale jakoś sobie poradzę 😝 Jesuu pamiętam jak tu się zadomowiłam w lipcu i dalej nie wszystkie stąd wyszły... A kysz! 😁

ja za Was bardzo mocno trzymam kciuki! 🤞Trochę smutno tu będzie bez Was jak uciekniecie na mamusiowe, ale jakoś sonie poradzę 😝 Jesuu pamiętam jak tu się zadomowiłam w lipcu i dalej nie wszystkie stąd wyszły... A kysz! 😁
ja dziś np z sentymenu przeglądałam wątek lutowy 2021 i patrzyłam ile dziewczyn już zaszło, ale niestety było kilka które są do tej pory... no i w tym ja. Trochę mi smutno, że kurcze, tylu sie udało przez rok a ja... tak długo. No cóż, ktoś musi.

reklama
Do góry