reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka - hm... mój Kuba nie ma jeszcze trzech lat a się pcha na tą matę. Nie potrafi jeszcze naciskać tak jak trzeba strzałek... Myślę, że zdecydowanie jest za mały na taką zabawę. Niby reklamują tą grę od 3 do 99 lat więc jeśli twoja córcia wyskakana i rozumie związek przyczynowo-skutkowy między tym co dzieje się na ekranie a tym co trzeba zrobić nóżkami na macie to jak najbardziej może się bawić.

Oki, ja już uciekam, bo serio mnie bierze spanie. Dobrej nocy, babuszki.

reklama
Oj witam witam...choc wszystkie WY juz chyba w objeciach Morfea?
Kasia - wzruszjace ci napisalas o MAMA...hmmmm...cxekam i czekam ale poki co da-da-da:baffled::-D
Nuska - to bosko ze sie wytanmczylas! a zdarlas fleka za kolezanke a 3Miasta;-):laugh2:?Hrudzie?;-):-p
a moje poprawiny bardzo udane...mimo ze pewnie 2 kg na plusie...a z moim J jest tak milosnie...i inne wzloty;-) tez byly:-p:laugh2:...brakowalo mi takiej przytsani:happy:
A fotki wkleje niebawem:tak:owkors!

Agulka piękne zdjęcia :-) teraz zmniejszaj i wklejaj do podpisu :laugh2:

Hruda trzymam za Was kciuki!!!!! A i super, że tak się impra udala o czywiscie czekam na fotosy.

Hurda to super że imprezka się udala:-)

Agulka bardzo fajne zdjęcia, kochany ten twój synuś:tak:

my się wlaśnie zbieramy do lekarza oddać mocz Mateuszka bo musi mieć takie badania kontrolne 1 na 2 tygodnie mocz ogólny a 1 na miesiąc posiew moczu no i wlaśnie dziś mamy i posiew i ogólny. Mam nadzieje że wyniki będa dobre:tak::dry:
Napewno pózniej znajde troszke czasu to zajrze a teraz zmykam

reklama
Do góry