Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja sobie sama przytrzasnęłam drzwiami od klatki, też paznokiec zszedł. Zemdlałam w łazience.Oj wiem coś o takim bólutez raz mi koleżanka przytrzasła trzy palce od prawej ręki :-( paznokcie mi zeszły, a ból okropny!!!!! Łączę się z Tobą w cierpieniu.

aż mi się słabo zrobiło
jadłam sobie w kuchni przy stole a on był na kolanach u kochanej babci - teściowej i tak walnoł nóżkami w stół, że uciekłam z nogami w ostatniej chwili 

o Naszych wypadkach przez Nasze dzieci
nie no to żart.Matko Majandra a jak zemdlałaś to nic sobie dodatkowo nie zrobiłaś?
:-(. Gratulacje propozycji pracy, takie rzeczy bardzo motywuja i uskrzydlaja!
:-)
Zostawił mi samochód, bo jutro jadę z teściową do okulisty (ostatnio miała za wysokie ciśnienie w oczach i muszą to sprawdzić). Chciałam pojechać na ploteczki do kumpeli (fryzjerki), ma synka 2 miesiące młodszego od Matysa,ale miała już umówioną domową wizytę więc lipa. To pomyślałam o mojej psiapsiółeczce,a ta na siłownię leci. Więc lipa x 2

i kiedy dziś rano wstała to juz miała gorączkę i zawalony nos.:-( i do przedszkola nie chodzi.