Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Agula koniecznie bedziesz musiala dodać zdjęcie w wersji przed i po:-):-)
truskawki teściowa sadzi co roku, śliweczki, gruszki i jabłuszka też są
w zeszłym roku R posadził brzoskwinke.
Ale jakoś mu przeszło od 20 minutach wrzasku i zasnął. I do końca dnia nie było słychać dziecka
. Chyba musiał wypłakać jakaś dzienną normę
.
( bo sie zakochal)..Wiec to chyba meski sentyment a nie trzezwa ocena sytuacji - nas! Kieruj sie wlasnymi odczuciami, tak mysle.Dziewczyny doradzcie bo nie wiem co robićoto moje zdjecie sprzed dwóch lat miałam wtedy krótkie blond włosy R twierdzi, że było mi bardzo ładnie i powinnam do tej fryzurki wrócić. A ja nie wiem co robić, tyle czasu zapuszczałam włosy i chciałam mieć długie, ale źle się w tej fryzurze czuje bo jak widzę swoje zdjęcia z czasów krótkowłosej szczupłej Kasi to szlak mnie trafia. Co powinnam zrobić????:-(Obok zdjęcie co prawda z okresu ciąży, ale mam teraz tej długości włosy może troche dłuższe i troche jaśniejszy kolor.

i wybierz sobie jakąś fryzurę z włosów półdługich, ja bym się tam nie kierowała tym co mi mąż radzi tylko tym w jakich włosach ja się dobrze czuję i dobrze wyglądam
:-):-) mój na pewno nie