reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dziewczyny doradzcie bo nie wiem co robić :dry: oto moje zdjecie sprzed dwóch lat miałam wtedy krótkie blond włosy R twierdzi, że było mi bardzo ładnie i powinnam do tej fryzurki wrócić. A ja nie wiem co robić, tyle czasu zapuszczałam włosy i chciałam mieć długie, ale źle się w tej fryzurze czuje bo jak widzę swoje zdjęcia z czasów krótkowłosej szczupłej Kasi to szlak mnie trafia. Co powinnam zrobić????:-(Obok zdjęcie co prawda z okresu ciąży, ale mam teraz tej długości włosy może troche dłuższe i troche jaśniejszy kolor.

reklama
Kaśka ja też nie mogę na siebie patrzec więc wczoraj dzwoniłam do mojej fryzjerki by mnie gdzieś wcisnęła. Wiec idę jutro się obciąc i zmienic kolor włosów. Teraz mam włosy ciemno brązowe i długie za łopatki. Jutro będę maiła krótkie i bląd. Tak jak 2 lata temu. Kasia radzę Ci byś też zdecydowała się na ten krok.

I tak trzymaj dziewczyno. Teraz potrzeba nam szybkich, zdecydowanych decyzji, bo inaczej w łeb dostaniemy.

Fajnego macie Kasia pieska, no i fajna z Ciebie babka.

Kasia, Agulka to udanych fryzur życzę :-)

Luandzia, ałłłłaaaa! Kiedyś przytrzasnęłam mamie palce drzwiami auta, biedna tak cierpiała że do teraz mam wyrzuty sumienia :sorry2:

Pogoda piękna, a ja nie mogłam wyjść, bo Oskar kaszle na całego, ma katar i stan podgorączkowy. Biedactwo, co chwilę tam pokasłuje :no: Na szczęście nie ma zapalenia oskrzeli, ale strasznie mi go żal jak się męczy.

Dziewczyny doradzcie bo nie wiem co robić :dry: oto moje zdjecie sprzed dwóch lat miałam wtedy krótkie blond włosy R twierdzi, że było mi bardzo ładnie i powinnam do tej fryzurki wrócić. A ja nie wiem co robić, tyle czasu zapuszczałam włosy i chciałam mieć długie, ale źle się w tej fryzurze czuje bo jak widzę swoje zdjęcia z czasów krótkowłosej szczupłej Kasi to szlak mnie trafia. Co powinnam zrobić????:-(Obok zdjęcie co prawda z okresu ciąży, ale mam teraz tej długości włosy może troche dłuższe i troche jaśniejszy kolor.
Już kiedyś pisałam,że bardzo podobasz mi się w brązowiastych. Obetnij i troszkę rozjaśnij żeby nie były takie jednolite.

reklama
hejka a ja coś dzisiaj miałam awersje do lapka i netu i dopiero teraz zajrzałam do was bo jak nałóg to nałóg
i dzisiaj miałam mega kaca po wczorajszym melanżowaniu ale fajnie było a kac do jutra przejdzie
u nas powoltku robi się wiosna ptaszki ćwierkają roslinki pączkują pięknie
co do ogródka to ja już dawno posiałam warzywka ale musze dosiać groszek i buraczki no i koperek bo zapomniałam kupić wcześniej no i dokończyć pielęgnacje truskawek i muszę je porozsadzać bo przenoszę rozsade w inne miejsce
dobra ide spac
papppaap buziaczki kobietki

Do góry