30Agulka
Wrześniowe mamy'07
Witam dziewczyny. Dzięki Wam za zaproszenia do NK. Przynajmniej teraz wiemy z kim klikamy.
Wizyta u fryzjera udana, chociaż chciałam jasniejsze włosy. Teraz te tez mi się podobają. Fryzjerka nie chciała mi więcej pasemek zrobic, bo dopiero co farbowałam włosy i nie chciała mi za bardzo ich zniszczyc. Z efektu końcowego . pełne zadowolenie z mojej strony. Maja stwiedziła, że też musi miec taką fryzurę. Moje samopoczucie sie polepszyło. Psychicznie czuję sie trochę lepiej, teraz muszę wybrac sie na jakieś zakupy, by sie dowartosciowac.
Napiszę coś więcej później, teraz sobie poczytam.
Wizyta u fryzjera udana, chociaż chciałam jasniejsze włosy. Teraz te tez mi się podobają. Fryzjerka nie chciała mi więcej pasemek zrobic, bo dopiero co farbowałam włosy i nie chciała mi za bardzo ich zniszczyc. Z efektu końcowego . pełne zadowolenie z mojej strony. Maja stwiedziła, że też musi miec taką fryzurę. Moje samopoczucie sie polepszyło. Psychicznie czuję sie trochę lepiej, teraz muszę wybrac sie na jakieś zakupy, by sie dowartosciowac.
Napiszę coś więcej później, teraz sobie poczytam.

oto moje zdjecie sprzed dwóch lat miałam wtedy krótkie blond włosy R twierdzi, że było mi bardzo ładnie i powinnam do tej fryzurki wrócić. A ja nie wiem co robić, tyle czasu zapuszczałam włosy i chciałam mieć długie, ale źle się w tej fryzurze czuje bo jak widzę swoje zdjęcia z czasów krótkowłosej szczupłej Kasi to szlak mnie trafia. Co powinnam zrobić????:-(Obok zdjęcie co prawda z okresu ciąży, ale mam teraz tej długości włosy może troche dłuższe i troche jaśniejszy kolor.
W blond i krótkiej fryzurze wyglądasz poważniej, a w ciemniejszych i dłuższych bardziej dziewczęco ale czytam, że decyzja już podjęta