miętowa25
Fanka BB :)
ale jak ma Cie w grafiku to musi zadzwonic chocby miał opóźnienie ....Ohooo lekarz jest już spóźniony godzinę... Infolinia już nie działa, pięknie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale jak ma Cie w grafiku to musi zadzwonic chocby miał opóźnienie ....Ohooo lekarz jest już spóźniony godzinę... Infolinia już nie działa, pięknie.
Eh..Zadzwonił jednak. Wyniki mam ponoć dobre. Nie zalecił żadnych leków. Moje dopytywanie o progesteron go zirytowalo. Taaak... więcej nie zdecyduje się na te "śmieszne" telefony
O mi już zdarzyło, że z Gdańska nie zadzwonili.Invicta Gdańska jeszcze mi nie zdarzyło sie zeby w ogole nie zadzwonili. Ale z Warszawska miałam mege przeboje w trakcie stymulacji....
Prawda, że my mamy już obsesje z tym progiemEh..
Ja juz zgłupiałam od tego progesteronu. Przy obu transferach (nieudanych) miałam niskiego proga, a mój lekarz nie chciał go zwiększać...
ja tez z tych słuchających sie, jak mialam z Zielińskim 3 weryfikacje to zmniejszył mi proga podjezykowego z 3x4 na 3x3. Tydzien pozniej mialam konsultacje z wlasna dr i kazala wrócić do poprzednich bo spadlo po zmniejszeniu... mimo ze w normie bylo i tak.Prawda, że my mamy już obsesje z tym progiem![]()
Lekarz był bardzo zdecydowany, że nie ma potrzeby żebym brała progesteron. Ja się lubię dopytać i chce mieć wszystko wyjaśnione, ale zaleceń się słucham.
Takja tez z tych słuchających sie, jak mialam z Zielińskim 3 weryfikacje to zmniejszył mi proga podjezykowego z 3x4 na 3x3. Tydzien pozniej mialam konsultacje z wlasna dr i kazala wrócić do poprzednich bo spadlo po zmniejszeniu... mimo ze w normie bylo i tak.
Co lekarz to opinia. A Ty na naturalnym podchodzilas?
Te weryfikację w Invicta są bez sensu ...kolejne zdzieranie kasy. Sama mogłabyś sobie zrobić te hormony w innym laboratorium za połowę ceny i w przypadku niskiego proga poprostu zacząć go przyjmować . On by Ci nie zaszkodził a ewentualnie pomógł.Zadzwonił jednak. Wyniki mam ponoć dobre. Nie zalecił żadnych leków. Moje dopytywanie o progesteron go zirytowalo. Taaak... więcej nie zdecyduje się na te "śmieszne" telefony
Ja byłam w invikcie ale badania robiłam u siebie w mieście w laboratorium szpitalnym, skanowalam wyniki i wysyłałam do lekarza.Te weryfikację w Invicta są bez sensu ...kolejne zdzieranie kasy. Sama mogłabyś sobie zrobić te hormony w innym laboratorium za połowę ceny i w przypadku niskiego proga poprostu zacząć go przyjmować . On by Ci nie zaszkodził a ewentualnie pomógł.
Ja jak teraz zaszłam w ciążę nawet nie pytałam żadnego lekarza ani nie badałam progesteronu tylko na wszelki wypadek zaczęłam aplikować od razu 2x1 Luteinę . 2tyg temu robiłam progesteron i był 44 i lekarz kazał zostać na tej dawce luteiny a jeśli by spadał to zwiększyć .
ja tak samoJa byłam w invikcie ale badania robiłam u siebie w mieście w laboratorium szpitalnym, skanowalam wyniki i wysyłałam do lekarza.