reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

bodzia sliczne scrapki :-)

Ja wciaz na grobowym humorku..
Hejka:-D
Dzięki:tak:

Bodzia ty to masz talent do tych scrapków, piękne
Dziękuje:-D
Cześć lachonki po długiej przerwie!:tak:
Witomy:-D
Nową mamusie też:-D
Jak mnie tak chwalicie to mi się aż chce robić:rofl2:
Ja latałm po blogu i blogach.
Och u nas takie piękne słoneczko,że pewnie za niedługo ubiore dzieciątko i w droge:-D:laugh2:
Madzka pokaż tenisówki, może nabęde podobne:rofl2:

reklama
aaaaaaaa zapomniałam mesydź od Lachona 3#: "rano idę z Julem na morfologie to wieczorem dam znać jak wyniki. Mały wchodzi po schodach na czworaka i sam się puszcza. Olo dentystę wczoraj zaliczył:-)"

No co Ty czym??? :baffled:No teraznasze dzieciaczki maja najtrudniejszy okres:crazy::crazy:Laury tez wszedzie pelno :szok::szok:
Ja za nim nie wyrabiam,raz jest w jednym miejscu a gdy tylko się odwrócę jest gdzieś w innym miejscu!
A jak pomyślę jeszcze o tym wojsku to wogóle mi się odechciewa. Nawet ostatnio BB zaniedbałam bo i czasu brak i ochoty,z chęcią bym sobie pospała ze dwa dni...

Witam nową Mamę;-):-):-)Bodzia zara wrzuce tenisówki i wczorajsze jakies zdjatka tylko sniadanie głodomorom zapodam bo jeden jęczy ze głodny a drugi marudzi, ze ten pierwszy jęczy i też by coś zjadł:rolleyes::rolleyes::-D

reklama
Do góry