reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U nas naprawde zapowiada sie siedzenie dzisiaj w domku pogoda paskudna BRRY:szok::szok:Leje jak z cebra:szok:tak wiec posiedze dzisiaj troszke przy kompie:happy::happy:

Dzien dobry:-):-)Bodzia dobrze ,że wrzasnęłaś z rana bo bym nie wstała;-);-)Weekend nam minął cudnie. w sobotę co prawda lało, ale zakupy butowe się udały - nabyłam odjazdowe tenisówki haftowane w kwiatki - w sam raz na wiosenne spacery z Szymkiem. A niedzielka przywitała nas na wsi przepiekna pogoda, wiec był i spaceri poobiednia drzemka całej rodzinki na dworze i grill;-) no zyc nie umierać:-):-)poczytałam Was jeszcze wczoraj ale juz nie dałam rady sie wypowiedziec bo szok tlenowy zawlókł mnie do łóżka;-):-D:-D
Bodzia Lolek czekający na harem - :rofl2::rofl2::-D:-D:-D
sikoreczka piekne wiosenne piskleta w podpisie

Witam z rana!

U nas słoneczko świeci. A ja na 15 mam praktykę :sorry2:. No, ale muszę ją odrobić.

Poza tym to nie wiem, co pisać, więc idę się zabrać za odkurzanie :tak:. PPD jak nic :laugh2:

reklama
Do góry