reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mi też jest niezbędny :laugh2:. Bo i przydatny czasem :-D. I kobieta musi sobie ponarzekać, ma do tego pełne prawo, a facet to taki wdzięczny temat do narzekań

Oglądam ten nowy serial na TVN ale jakiś taki średni jest...W sumie to już 3 odcinek (chyba)...Ale chyba mnie nie przekona :no:
u mnie leci to samo;-);-);-)
mało ambitny jest chociaż może się rozkręci jak Karolak wtorkowy bo początek też mieli kiepski.
a do narzekań to jest jeszcze jeden wdzięczny temat

reklama
Oj, Oliwka też jest za dziećmi i to od dawna, ale niestety, rzadko ma kontakt z rówiesnikami, prawie wcale.:-(. Mam nadzieję, że w żłobku sie odnajdzie i nie będzie sprawiała większych problemów :tak:
No i masz rację - latem na placu zabaw będzie okazja dla Stasia poznać i bawić się z innymi dziećmi a Ty może będziesz mogła miło spędzać czas w towarzystwie innych mamusiek :tak: Bylebyś wtedy nas nie zaniedbała :-p

u mnie leci to samo;-);-);-)
mało ambitny jest chociaż może się rozkręci jak Karolak wtorkowy bo początek też mieli kiepski.
a do narzekań to jest jeszcze jeden wdzięczny temat

Kurczę, ja na swoją za bardzo nie mam na co narzekać :sorry2:.
A mnie osobiście od poczatku ten serial "39 i pół" przypadł do gustu :tak::-)

moja teściowa jest jak z kawałów normalnie i jak już jestem pewna że niczym mnie już nie może zaskoczyć to ona wymyśla coś nowego i tak w kółko od słubu bo do śłubu była rewelka ale wtedy jeszcze nie zabrałam jej synusia.
mi pierwszy odcinek się nie podobał

reklama
Cześć Lachonki.:-)
No i po łikendzie. A my dziś u teściów byliśmy.:tak: Troszkę odpoczęłam, chwilkę sie przespałam. Więc w sumie nie było źle.;-):-D

U mnie piękne słonko, a ja ledwie żyję. Jędrek zaraził mnie katarem.... jeszcze do tego gardło mnie boli :baffled: Mam mały szpital w domku. Nie ruszamy się dziś nigdzie :no:
Oj, Sewcia duuużo zdrówka dla Was.:tak:

A ja wróciłam z imprezki o 4 rano:szok: Było fajnie wybawiłyśmy się i ogólnie super:-) Dziś wstałam o 8:30 także powiem wam że jestem wyspana na maksa:-)
Super, że się wybawiłaś i odprężyłaś.

Cześć Dziewczyny melduję się o weekendzie.imprezka super prawie jak wesele.Przed chwilą wróciliśmy i zaraz zabieramy się za małego Brękota bo daje czadu ostatnio.
Fajnie, że imprezka się udała. A komentarze, no cóż... zostawmy je bez komentarza.;-):-D

Chyba z nudów naczynia umyje.....
:-D:-D:-D oj,to Ci się nudzi...:rofl2:

Moje dziecię wykąpane uśpione i w końcu spokój bo jest tak marudny od piątku że nie daje sobie z nim rady.Spaliśmy u rodziców i nie zauważyłam nie usłyszałam kiedy się obudził i w pogoni za smoczkiem spadł mi z łóżka.wydaję mi się że oprócz chwili bólu i panicznego strachu nic się nie stało ale coś czuję że i tak pójdę jutro z nim do lekarza.Strzeżonego Pan Bóg strzeże.ja za to mam ciągle przed oczami ten makabryczny widok i zjadają mnie wyrzuty sumienia.Jednak nie jestem dobrą matką.Nie upilnowałam Małego i spadł.Boże żeby tylko mu nic nie było...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Przestań tak mówić, jesteś wspaniałam mamusią!:tak: Wiesz ile Grześ już miał guzów i sińców na głowie? Ja sama już nie wiem... Właśnie mu schodzi kolejny guz z czoła...;-)

Ciekawe czy jeszcze ktoś tu dzisiaj zajrzy :sorry2:
Ja tu zajrzałam.:-p Ale chyba zaraz zmykam, bo coś mnie brzuch boli.:-( Czyżby teściowa próbowała mnie otruć?;-):baffled:

a moje male smyki siedza na stronie Teletubisie, teletubis, teletubbies. - Teletubis.pl i mam swiety spokoj
znowu?:baffled::dry::crazy:

Dobra dziewczynki, ja zmykam, bo bardzo się źle czuję.:-( Do jutra!
Spokojnej nocki Wam życzę.

Do góry