reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

He he, to nie do końca nicnierobienie, bo ja też wiem, że jak się siedzi w domu i usprawnia LB to jest się zmęczonym bardziej niż pracą, bardziej mi chodzi o to, że nie pracuje, nic nie załatwia, nie lata jak porażony prądem, itp. Ale jest też plus - zawinął Oliwkę do pokoju i zaraz będą obydwoje smacznie spać a ja będę mieć chwilę spokoju :tak:

reklama
Dobrze Ci.nie dość że nie bręczy że siedzisz na BB to jescze dziecko Ci zabrał żebys miała spokój.normalnie ideał;-):tak:oj tez by tak chciała.ale rozumiem że drażni Cię to,że wcześnie chodzi spać

Bosszzzeee, znowu te Teletubisie :crazy:, nudne już się to robi !!!! BTW - ciekawy sposób na wychowanie dziecka - załączyć Teletubisie i niech się dziecko wychowuje :dry:

anula, ja nie mogę za bardzo na tego mojego ślubnego narzekać, bo w gruncie rzeczy to dobry człowiek z niego ;-). Oliwkę usypia praktycznie codziennie, jak gdzieś wychodzimy to ja idę się szykować (czyli szybkie mycie głowy, ubieranie, itp.) a on w tym czasie zmienia pampka i Oliwkę ubiera do wyjścia (jedynie ja muszę ciuszki naszykować;-)). A do tego zmywa czasem naczynia :laugh2:

Takie posty to musisz olewać, bo ktoś po prostu w natrętny sposób reklamuje stronkę Teletubisiów :baffled:
Tak myślałam ale chciałam sprawdzić
w gruncie rzeczy uważam że tubisie nie są złe ale wychowywanie dziecka telewizorem to jest masakra.
Mój m. też nie jest zły tylko czasem doprowadza mnie zwyczajnie do furiii ale myślę że juŻ tacy oni są Ci faceci;-);-):-)

No, u nas bajki też często lecą, w tym tubisie, ale jakos nie wyobrażam sobie posadzić dziecka przed tv na cały dzień i niech sobie ogląda i mi nie przeszkadza.

W końcu facet to gorszy gatunek człowieka. I najlepszy dowód na to, że człowiek pochodzi od małpy :-D

Mi też jest niezbędny :laugh2:. Bo i przydatny czasem :-D. I kobieta musi sobie ponarzekać, ma do tego pełne prawo, a facet to taki wdzięczny temat do narzekań

Oglądam ten nowy serial na TVN ale jakiś taki średni jest...W sumie to już 3 odcinek (chyba)...Ale chyba mnie nie przekona :no:

reklama
u nas baje to tak nie bardzo bo Staś jest za mały i szybko się nudzi ale za to reklamy uwielbia poprostu a szczególnie te z dziećmi. W ogóle mały jest strasznie za dziećmi tylko nie bardzo ma z nimi kontakt ale myślę żę na lato to już zaczniemy na plac zabaw wychodzić i będzie fajnie;-);-);-)

Do góry