reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Jasne, dlatego każdy powinien robić według siebie, czasem jednak problemy z anemią potrafi sobie poradzić dieta wege. Natomiast ja nikogo nie namawiam, młody sam wcina mięso, ku mojemu złamanemu serduszku.

Dziewczyny potrzebuje opini na temat inhalatorow I termometru. Nie za miliony dolarów, ale po roku wypadałoby się w końcu zaopatrzyć 🤣
Ja mam ten inhalator 6 lat, i jest fajny. Pewnie już istnieją lepsze. A termometr najlepszy pod pachę co tu dużo mówić 😁

Załączniki

• Screenshot_20220301_103726_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220301_103726_com.android.chrome.jpg
    268,1 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Jasne, dlatego każdy powinien robić według siebie, czasem jednak problemy z anemią potrafi sobie poradzić dieta wege. Natomiast ja nikogo nie namawiam, młody sam wcina mięso, ku mojemu złamanemu serduszku.

Dziewczyny potrzebuje opini na temat inhalatorow I termometru. Nie za miliony dolarów, ale po roku wypadałoby się w końcu zaopatrzyć 🤣
Ja mam taki nebulizator ( maska nie ma tych nieszczęsnych dziurek )

Załączniki

• Screenshot_2022-03-01-10-42-13-246_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-03-01-10-42-13-246_com.android.chrome.jpg
    255,4 KB · Wyświetleń: 70
Ja mam taki nebulizator ( maska nie ma tych nieszczęsnych dziurek )
Natomiast nie polecam tego- diagnostic nano. Jest mega głośny, średnio rozpyla i ma ta mała maskę dość duża i z tymi dziurami.

Załączniki

• Screenshot_2022-03-01-10-43-01-260_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2022-03-01-10-43-01-260_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    354,4 KB · Wyświetleń: 70
Hej dziewczyny, przymierzamy się do zmiany fotelika - tzn w zasadzie potrzebujemy na już :D bo młodej już chyba ciasno :D

Myślalam o Joie spin 360, widziałam, że są w wariantach 9-18kg albo 0-25. Oczywiscie ten drugi droższy, ale wydawałoby się sensownijesze kupic taki który starczy na dłużej (różnica jakies 700-800zł, ale starcza na 2-3 lata dłużej). Macie jakieś refleksje czy warto? Wiem, że czasami lepiej kupić taniej i wymienić wraz z wiekiem dziecka.

Hej dziewczyny, przymierzamy się do zmiany fotelika - tzn w zasadzie potrzebujemy na już :D bo młodej już chyba ciasno :D

Myślalam o Joie spin 360, widziałam, że są w wariantach 9-18kg albo 0-25. Oczywiscie ten drugi droższy, ale wydawałoby się sensownijesze kupic taki który starczy na dłużej (różnica jakies 700-800zł, ale starcza na 2-3 lata dłużej). Macie jakieś refleksje czy warto? Wiem, że czasami lepiej kupić taniej i wymienić wraz z wiekiem dziecka.
Ja też muszę zmienić właśnie bo już mi jej szkoda w kobylce 😂 tylko, że narazie nie mam głowy do tego jak patrzę co się dzieje na świecie

Ja bym wzięła do 25 kg. Potem i tak musisz Kupić kolejny, który jest typowo przodem, więc bez sensu zbyt sYbko przodem dziecko dawać .

reklama
Do góry