reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
ja tez się rano zdziwiałam ale to mały pikuś bo ja obsztorcowaałm męża że mi wczoraj pod moją nieobecność wykasował wątek z subskrypcji

dopiero jak zobaczyłam na że na mapie forum też nas nie ma to mu dałam spokój...
wróciliśmy ze spacerku , zupka się grzeje, jakiś obiad trzeba by pomyśleć

wróciliśmy ze spacerku , zupka się grzeje, jakiś obiad trzeba by pomyśleć

Jestem
Boziu dziewczyny ja jestem uzależnionamam tylko nadzieję, że nie zamknęli nam wątku za pijaństwo ;-)
mówiłam, że AA nas znajdzie ;-)i wykończy
![]()

Jestem
Boziu dziewczyny ja jestem uzależnionamam tylko nadzieję, że nie zamknęli nam wątku za pijaństwo ;-)
![]()

jasmina111
Fan(ka)
Jestem
![]()
Leżę i płaczę ze śmiechu a Jaśminka podejrzanie na mnie spogląda....ja tez się rano zdziwiałam ale to mały pikuś bo ja obsztorcowaałm męża że mi wczoraj pod moją nieobecność wykasował wątek z subskrypcjidopiero jak zobaczyłam na że na mapie forum też nas nie ma to mu dałam spokój...
wróciliśmy ze spacerku , zupka się grzeje, jakiś obiad trzeba by pomyśleć![]()

Chciałam iść na spacer ale Dawcio się pospał przy cycu, bidulek coś ta szczepionka daje mu w kość.
reklama
Biedactwo:-( oby mu szybko przeszłoInna - Też oglądałam ten odcinek.
Kurcze mały po tym wczorajszym szczepieniu ma 37,9 i jest już po paracetamolu i nocka była kiepska.:-(

to ja już nic nie pije...z procentem oczywiścieJestem
![]()

Podziel się: