reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam dziewczyny. Dzięki Wam za zaproszenia do NK. Przynajmniej teraz wiemy z kim klikamy.
Wizyta u fryzjera udana, chociaż chciałam jasniejsze włosy. Teraz te tez mi się podobają. Fryzjerka nie chciała mi więcej pasemek zrobic, bo dopiero co farbowałam włosy i nie chciała mi za bardzo ich zniszczyc. Z efektu końcowego . pełne zadowolenie z mojej strony. Maja stwiedziła, że też musi miec taką fryzurę. Moje samopoczucie sie polepszyło. Psychicznie czuję sie trochę lepiej, teraz muszę wybrac sie na jakieś zakupy, by sie dowartosciowac.

Napiszę coś więcej później, teraz sobie poczytam.

reklama
Witajcie kochane mamuski.

Wpadlam sie przywitac. Cos sie spieprzylo u naszego providera internetowego i nie mielismy internetu przez caly weekend :wściekła/y::angry::wściekła/y: Nawet nie mam jak nadrobic tego co pisalyscie (a tak bym chciala).

Ja po weekendzie jestem u kresu wytrzymalosci i jak tak dalej pojdzie to cos zrobie mojej tesciowej. Jeszcze nidgy w swoim zyciu nie spotkalam tak tepej, glupiej, egoistycznej i chorej psychicznie osoby. Jak bede miec sile to opisze Wam to pozniej w odpowiednim watku (teraz nie mam czasu bo musze wracac do pracy). W kazdym bardz razie nie pozwole zeby moje dziecko mialo kontakt z tak poje****m czlowiekiem jak ta baba. Od razu przepraszam za wulgaryzmy ale juz nie da sie o niej pisac grzecznie.
Xeone - ja od wczoraj też walczyłam z naszym netem, małżonek cudował, zmieniał ustawienia, restartował urządzenia, a okazało się, że to awarię miała firma, od której bierzemy sieć:baffled::wściekła/y: Dziś już na szczęście wszystko wróciło do normy. A co do teściowej to... %$#@(* i jeszcze @$#@!^%^%%$@#!

Atru - cieszę się, że wizyta w pracy przebiegła miło i bezstresowo:tak::laugh2:

Mam nadzieję, że internet już do wszystkich dociera:-)
Niop, a dzisiaj biegam po urzędach i załatwiam inne dokumenty potrzebne do zasiłków. Ciekawe ile na to wszystko trzeba będzie czekać i czy uda mi się złożyć wniosek w MOPSie do końca m-ca?

Dziewczyny doradzcie bo nie wiem co robić :dry: oto moje zdjecie sprzed dwóch lat miałam wtedy krótkie blond włosy R twierdzi, że było mi bardzo ładnie i powinnam do tej fryzurki wrócić. A ja nie wiem co robić, tyle czasu zapuszczałam włosy i chciałam mieć długie, ale źle się w tej fryzurze czuje bo jak widzę swoje zdjęcia z czasów krótkowłosej szczupłej Kasi to szlak mnie trafia. Co powinnam zrobić????:-(Obok zdjęcie co prawda z okresu ciąży, ale mam teraz tej długości włosy może troche dłuższe i troche jaśniejszy kolor.

Mnie tam bardziej pasujesz w ciemniejszych, ale ja facetem nie jestem:-D W blond i krótkiej fryzurze wyglądasz poważniej, a w ciemniejszych i dłuższych bardziej dziewczęco ale czytam, że decyzja już podjęta:tak:

Aja dzisiaj coś śnięta jestem i humorek nie dopisuje. Zdołowałam się troszkę i nie widzę światełka w tunelu, takie tam rzeczy, a ja się przejmuję jak mrówka okupacją:baffled::baffled::baffled: Nawet nie piszę wam o co chodzi, bo się będziecie ze mnie śmiały, że maniaczka jestem:-p

Atru - usmiechnij sie:-), oby sie ulozylo..tzn ta okupacja mrowki:baffled:
Gagulec - dzieki za zaproszenie NK
Kasia - gratuluje 4 zabka...przykro ze Kubalek tak cierpi.:-(
A my wrocilismy z basenu. Tak jak mowila Xeone woda w baseniku dla maluszkow jest cieplejsza ale chyba chlorowana, choc moze mniej. Nie wzielam aparatu i bardzo zaluje.:baffled:
Uzyczylismy kola ratunkowego z szeleczkami i byla przednia zabawa. Stasiu nawet kilka razu zanurkowal ale nie zmienilo to jego zabawowego nastroju. pokaszla troche i dalej wariowal raczkami i nozkami! Nawet zjezdzal ( choc oczywisci nie sam) ze slizgawki! Teraz spi bo nawet!!!!!:szok::szok::szok: zjesc nie chcial do konca obiadku - tak sie umeczyl - prawie zasnal na foteliku:-D

Hruda super ze Stasiowi tez sie podobaly harce w wodzie. Pewnie teraz bedzie spal do wieczora, taki wymeczony ;-)

Atru pisz, pisz kochana! Jak sie wygadasz to ci sie lepiej zrobi!!! A smiac sie na pewno nie bedziemy bo my przeceiz kolko wsparcia jestesmy ;-)

Agulka super ze fryzurka sie udala. Teraz czekamy na zdjecia :-)

Hruda - no dzięki, kochana, postaram się.:-):-):-) Czy tak wystarczy?;-);-);-) W sumie w moim przypadku trafniejsze byłoby określenie "przeżywam jak mrówka okres":tak: Już mi trochę lepiej, pożyjemy zobaczymy, może z tego złego wyjdzie jednak coś dobrego?

A u nas drugi ząbek się zameldował na wierzchu. Druga dolna jedynka. Niezłe tempo, jak na nasze dzieci, bo Kubie początkowo wychodził 1 ząb na miesiąc, dopiero ok. roczku nastąpiło przyspieszenie, bo do 18 m-ca pojawiły się wszystkie zęby, a z tego co wiem, to do 2,5 roku mają prawo wychodzić, nie?

Witajcie mam na imie Andzelika i mam 6 i pol miesieczna coreczke Naomi.Mieszkamy w Irlandii(Dublinie)wraz z mezem.
Wczesniej (podczas ciazy)pisalam z niektorymi z was,ale przeprowadzka,porod i wszystkie te odwiedziny pozniej jakos mnie odciagnely od laptopa i tak sie urwalo moje pisanie do was.:-(Teraz mi sie duzo spraw poukladalo i bardzo bym chciala wroc do was i nawiazac z wami od nowa ta wiez.

Pozdrawiam was wszystkie bardzo goraco i wasze pociechy.:-)

Xeone - ja od wczoraj też walczyłam z naszym netem, małżonek cudował, zmieniał ustawienia, restartował urządzenia, a okazało się, że to awarię miała firma, od której bierzemy sieć:baffled::wściekła/y: Dziś już na szczęście wszystko wróciło do normy.

Kurcze ja też nie mialam neta,ale co się nakombinowaliśmy z ustawieniami :no::no:Dziś już idzie normalnie,tylko ciężko mi było usnąć nie przeczytając co żeście naskrobały :rofl2:

Mąż znowu pojechał w delegację ale wróci dziś w nocy,będzie miał wolne jutro...więc ruszamy po jakieś opony do auta...bo nadal jeździmy na zimówkach:wściekła/y:

Gratuluję ząbków :-)

U nas też widzę że zaczyna iść dwójka prawa górna....może zdąży jedynka wyjść prędzej jak ta dwójka.Bo mojej Olce też wyrosły najpierw dwójki i tak śmiesznie wyglądała jak wampirek:-D

Idę jeszcze poczytać:tak::-)

reklama
Czesc Kasiu.Moj pierwszy nick to nie pamietam,a ten poprzedni to Aniolek20073.Troche ich bylo bo mi sie system posypal i nie pamietalam danych na wejcie do siebie.

Teraz mam nadzieje ze zostane z wami na owiele dluzej bez jakis awarii i koniecznosci zmiany nicku.

Do góry