Anula super!Moja abcia ma wielką zamrażare jakby co to Ci załatwię przechowywanie;-)
I juz mi tak glupio ale moja mama kupuje mi w miescie pod Krakowem u siebie mieso, bo tam jakos mozna kupic swieze

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anula super!Moja abcia ma wielką zamrażare jakby co to Ci załatwię przechowywanie;-)
Madzka, jak wyzej moi tez nam kupuja. Ale wiecie to przegiecie!Meg tak podśmiewamy się z masarni ale jeśli mieszkasz na obrzeżach Krakowa to może faktycznie zorientuj się czy nie takowej w pobliżu bo mięso nie dość że taniej kupisz to zawsze jest świeże. Nas moi rodzice zaopatrują w miesiwo własnie z masarnii![]()
Bo Twój Szymuś to półroczku już prawie ma pochwal się jutro.Anula ja czytałam ze odkąd dziecko skończy pół roku to ten przyrost wagi troszkę wyhamowuje i juz nie ma takich skoków wagowych.Kawał chłopa Ci rośnie;-):-):-)My w piątek idziemy na szczepienie to też będą Szymka mierzyć i ważyć, aż ciekawa jestem..
ja na szczęście nie mam tego problemu mam naprawdę fajnego rzeźnika w tym samym bloku co mieszkamMadzka, jak wyzej moi tez nam kupuja. Ale wiecie to przegiecie!
Wiesz Anula to ze dziecko jest szczuple nie znaczy ze zle. Jeszcze nabierze cialka!Bo Twój Szymuś to półroczku już prawie ma pochwal się jutro.
a Staś długi ale bardzo drobny taki i jeść konkretów nie chce i co z takim zrobić?
no to masz szczescie :-)ja na szczęście nie mam tego problemu mam naprawdę fajnego rzeźnika w tym samym bloku co mieszkam![]()
wiem mi sie taki podoba tylko pani doktor nie jest zadowolonaWiesz Anula to ze dziecko jest szczuple nie znaczy ze zle. Jeszcze nabierze cialka!![]()
Pochwalę sie ale dopiero w piątek idziemy do lekarza. A mój Szymcio ma dokładnie tak samo jak Staś jest o 3 cm dłuższy niz przeciętnie dzieci w jego wieku, ale wagę ma muszkową bo miesiąc temu zaledwie 6350 miał. troszkę poniżej normyBo Twój Szymuś to półroczku już prawie ma pochwal się jutro.
a Staś długi ale bardzo drobny taki i jeść konkretów nie chce i co z takim zrobić?
a zdrowy? je ladnie? to niech se dr gada. Ja i moje rodzenswto bylismy szczupli i co..zyjemy, i mamy sie niezle ;-)wiem mi sie taki podoba tylko pani doktor nie jest zadowolona
Syaś jak miał pół roczku to ważył 7700 i długi ponad przeciętną i na początku jak widział obiadek to szalał z radości i jadł tak że nie nadążałam mu dawać a teraz wszystko zje ale obiad niet i jużPochwalę sie ale dopiero w piątek idziemy do lekarza. A mój Szymcio ma dokładnie tak samo jak Staś jest o 3 cm dłuższy niz przeciętnie dzieci w jego wieku, ale wagę ma muszkową bo miesiąc temu zaledwie 6350 miał. troszkę poniżej normytylko, że mój to młóci wszystko co mu dam - marchewkowa nie marchewkowa
ale przyjdzie czas to nadgoni