reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

I taką mam nadzieję więc czatuj z Nami, ale UWAGA!!!!! To forum grozi uzależnieniem!!! Ja już powiennam iść na odwyk, ale ja nie chce :-)!!!!!

reklama
Czesc Kasiu.Moj pierwszy nick to nie pamietam,a ten poprzedni to Aniolek20073.Troche ich bylo bo mi sie system posypal i nie pamietalam danych na wejcie do siebie.

Teraz mam nadzieje ze zostane z wami na owiele dluzej bez jakis awarii i koniecznosci zmiany nicku.
Andżelika!! witaj z powrotem:)

Kasiu tak wiem ze to uzaleznia,juz tego doznalam.I musze powiedziec ze bylo to przyjemne i milo spedzalam z dziewczynami czas na necie.

Blimka,Xeone witam,napiszcie wskrocie co tam u was.Dzieki za powitanie.

Cos czytalam ze rozmawiacie na temat Naszej-Klasy.Ja tez mam tam konto i musze powiedziec ze znalazlam tam duzo znajomych.Nawet moja coreczka ma swoje konto.

Kasia-ten pomysl podpatrzylam u swojej znajomej ona tez zrobila taka stronke swojej corce.Jak chcesz obejrzec stronke moja i corki to w wyszukiwarke na N-K wpisz Naomi Abigail Ickowiak to moja corka i u niej w znajomych znajdziesz Andzelika Anna Ickowiak to ja.Zapraszam.Wyslij mi zaproszenie od siebie a napewno odpowie.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Czytalam jak opowiadacie ze wasze dzieci juz maja pierwsze zabki,to takie piekne.A moja Naomi jest jeszcze "lysa"na dziaselkach.Za to robi straszne wojny podejrzewam ze to z powodu zabkow ktore moga sie w kazdej chwili przebic.Jak dotykam jej dziaselek to sa twarde i czuje jakby pod nimi byly juz zabki.Moze jak sie jej przebije ten pierwszy to juz bedzie z gorki.Przynajmniej tak slyszalam .
Codziennie idzie w obroty syropek przeciwbolowy i masc na dziaselka.Ciekawe jak dlugo bedziemy tak ciagnac:-D
Mam nadzieje ze zaraz zasnie bo jestem juz padnieta.A jeszcze maz wrocil z pracy i jemu tez trzeba poswiecic troche czasu.:-p

Naomi oby poszło z górki :-) bo u Nas jak na razie wyszedł czwarty ząbek i chyba na tym niepoprzestanie :dry: miałam nadzieję, że choć na trochę dadzą mu odpocząć, ale widać z zachowania Kubalki, że będą szły nastepne :-( całe górne dziąsełko jest nabrzmiałe, oby nie szły wszystkie na raz bo to by było straszne :-(

reklama
Kasia albo maly pomeczy sie chwile i bedzie mial spokoj na jakis czas. Patrykowi dwa dolne zabki wyszly jakis miesiac temu i od tamtej pory nic si enie zapowiada zeby mialy sie pojawic nastepne.

A moj synek dzisiaj ugryzl mnie w brodawke i to tak silno, ze az lzy mi polecialy!!! Łobuz jeden, zdenerwowal sie, ze mleczko nie leci i cap mamusie za cycusia. Dobrze, ze mi zrobil tylko dwa porzadne slady a nie nadgryzl pol sutka.

Do góry