aniiuusia1990
Fanka BB :)
O to tak samo jak jaja dziś 10+2 i czuję się tragicznie, zmęczenie, nudnośxi, bóle głowy.. [emoji25]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to tak samo jak jaja dziś 10+2 i czuję się tragicznie, zmęczenie, nudnośxi, bóle głowy.. [emoji25]
Ja też dziś 11+3 i też czekam na prenatalne a to za 13 dniu mnie dziś 11+3i też od południa już mam brzuchw ogóle w szoku jestem.. Że to tak szybko w tej ciąży widać i weź tu nic nikomu nie mów
ja czekam na te prenatalne jak na zbawienie
dzidzie raz widziałam i z objawami tez słabo u mnie, bo w sumie nie mam żadnych i już się stresuje, oby do wtorku
![]()
5 styczniaO to tak samo jak ja [emoji3526] to może powiesz mi ty kiedy miałaś ostatni okres? Bo ja po zabiegu o w sumie tak z ciekawosci
Ciekawe komu i kiedy dają...U mnie wczoraj lekarka powiedziała: " dam Pani duphastan na podtrzymanie ciąży"
Mam to samo, zwłaszcza że mam minimalne objawy, w ogóle o tym zapominam, może jak brzuch się powiększy, to coś do mnie dotrze [emoji28]Do mnie jeszcze nie dotarło, jak Wy to robicie?
Ja jestem dopiero 9tyg ale jeszcze nie dotarło do mnie.. [emoji28] chyba ze mna cos nie tak
Bo w naszym chorym kraju wszystko jest nie tak.Tak, wprowadziło PO ale ile lat minęło, ile było inflacji i jak ceny sie zmieniły na przestrzeni lat a niestety nikt z rządu nie wprowadził poprawkitak jak pisałaś dzisiaj 1922 a 10 lat temu 1922 to duza różnica.. Nie wiem, ale myślę ze każda kobieta która płaci zus, skladki, kruz itd itp powinna dostać becikowe co umówmy się - też jakimś majątkiem nie jest ta suma ale zawsze coś, na początek
troche śmieszne jest tyle zabawy z papierami, takie niskie progi o taką sumę
ja drugie tyle zusu miesięcznie płacę a oni robią tyle progów..
Ty też masz termin na 12.10, nie? To czemu u mnie 10+1 dziś?ja dziś 10+2 i czuję się tragicznie, zmęczenie, nudnośxi, bóle głowy.. [emoji25]
Ja biorę luteinę i zazwyczaj mam na wkładce resztki tabletki w białym kolorze.Dziewczyny! Czy któraś z was bierze luteinie dopochwowgo?
Biorę od tygodnia i dziś rano się budze, na podkładce Szare upławy z tabletka(?)
Takiego dnia były biale...
Wiesz ten dzień różnicy może wynikać z długości cykluTy też masz termin na 12.10, nie? To czemu u mnie 10+1 dziś?![]()