W poradniku Nutricii jest napisane,że żółtko po 6 miesiącu jak karmisz piersią. A dziś na stronce Bobovity wyczytałam, że można dawać mięsko razem z żółtkiem.
o dziękuje za informacje :-) a tak w ogóle to ze mnie gapa też mam ten poradnik Nutrica
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W poradniku Nutricii jest napisane,że żółtko po 6 miesiącu jak karmisz piersią. A dziś na stronce Bobovity wyczytałam, że można dawać mięsko razem z żółtkiem.
Twój to chociaż soczek wypije a mój to tylko z łyżeczki a to trwa i trwa
dokładnie ta sama nie inna:-)
tak tak smoka ciągnie u nas to samo mojego mleka z butelki też nie chce ale co dziwne soczek wypijedziwne to moje dziecko
wyczytałam jeszcze że żółtko doje się na przemian z mięsem jednego dnia danie z mięskiem a drugiego żółtko to prawda dajesz tak ? Czyli albo mięsko albo żółtko?
Tygrysku no jakbym swojego dzisiejszego posta czytala u mnie dokladnie wszystko to samoWiki mi marudzi wymusza na nas różne zachowania i też raguje wrzaskiem i złośliwą minką jak jej brat coś zabierze a co gorsza zaczełą się budzić w nocy na jedzonko i nie zaśnie dopóki nie dostanie tego mleczka żadna woda nie pomoże,
Tygrysku3108 fajnie cie znowu zobaczyc na forum.Niewiem czy mnie pamietasz,Andzelika lub Aniolek20073.To moje poprzednie nicki.