reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama

dokładnie ta sama nie inna:-)

tak tak smoka ciągnie u nas to samo mojego mleka z butelki też nie chce ale co dziwne soczek wypije :dry: dziwne to moje dziecko:sorry2:

wyczytałam jeszcze że żółtko doje się na przemian z mięsem jednego dnia danie z mięskiem a drugiego żółtko to prawda dajesz tak ? Czyli albo mięsko albo żółtko?
Twój to chociaż soczek wypije a mój to tylko z łyżeczki a to trwa i trwa :dry:
no herbatkę to wypije jak ma problem z kupą i gardło zdziera to nawet 20 - 30 ml a tak to boże broń

Ja jeszcze nie dawałam żółtka, deserek, obiad z mięsem lub bez, a czasem zamiast jednego daję kaszkę.
A taka prawda że ile będzie poradników tyle będzie wersji, co kiedy i jak dawać :tak:

Jak tu czytam ile wasze dzieciaczki ząbków mają :szok:, a mój ani jednego :no:, ale jego siostrze pierwszy wyrósł jak miała 9 m-cy więc bez paniki :tak:

asia138 Twoja córcia ma na imię Majka czy Maja????????:crazy: My też nie mamy jeszcze ani jednego ząbka.

Tak jak mówiłam wczorajsza noc była przerąbana, ciekawe jaka ta będzie. Mały STRASZNIE marudny:nerd:. Zanim go położyłam spac zmierzyłam temp. i miał 38,3:szok: Dałam Ibufen ale nie minęła minuta i zwymiotował, razem z glutami z nosa. Podałam czopek. Katar nadal wodnistty. Dziś próbował gryźc podłogę i trał dziąsłami o nogę od stołu. Bidulek, strasznie mi go szkoda. Połozyłam go nawet do naszego łóżka ( mam nadzieję, że jak wszystko minie to się szybko odzwyczai od spania z nami):tak: Jesyem ciekawa czy dzis też nie będę spała???????? Ale cóż takie sa te nasze dzieciaczki ukochane.:-)

Oj biedactwo:-(miejmy tylko nadzieje że to wina ząbków a nie żaden wirus i że wkońcu ten ząbek się pojawi i wszystkie te zle objawy znikną bo napewno biedactwo strasznie się męczy:sad: szkoda mi go:-(ale glowa do gory wraz z pojawieniem się ząbka będzie już lepiej:tak:

witam witam
super że nowe-stare BB holiczki powróciły
ja też już się dopisałam do naszej klasy wrześniowych mam 2007
u nas ciągle pada, i w zwiazku z tym nie mam humorku na nic
w pracy wymagają 200% normy (a paomiętacie jak pisałam że się nudzę, niedługo to trwało hehehehe, ale wolę tak niż się nudzić)
Wiki mi marudzi wymusza na nas różne zachowania i też raguje wrzaskiem i złośliwą minką jak jej brat coś zabierze a co gorsza zaczełą się budzić w nocy na jedzonko i nie zaśnie dopóki nie dostanie tego mleczka żadna woda nie pomoże, eh a ja potem chodze do tyłu w pracy i nic mi się nie chce
dobra idę położyć Szymka spać i pewnie zasnę razem z nim
woęc pappapa

Wiki mi marudzi wymusza na nas różne zachowania i też raguje wrzaskiem i złośliwą minką jak jej brat coś zabierze a co gorsza zaczełą się budzić w nocy na jedzonko i nie zaśnie dopóki nie dostanie tego mleczka żadna woda nie pomoże,
Tygrysku no jakbym swojego dzisiejszego posta czytala u mnie dokladnie wszystko to samo:-D

No to chyba się wszystkie umówiły bo Kuba dzis też jakiś taki był marudny. Po południu pojechałam z nim do mamy i zostawiłam go tam na ok godzinke bo musiałam skoczyć do sklepu po powrocie mama mi powiedziała, że Kuba ciągle płakał nie mogła go uspokoić jak mnie zobaczył to rozpłakał się i wyciagał rączki abym go wzieła :dry::laugh2: tak się stesknił.

Agulka trzymam kciuki, aby ta infekcja szybko sobie poszła .... a fe!!!!!

reklama
Do góry