No właśnie mi lekarz mówił że może zrobić ale nie ma wskazań i na życzenie . Ale raczej się nie zdecydujeJa nie robię. Poprzednio też nie robiłam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie mi lekarz mówił że może zrobić ale nie ma wskazań i na życzenie . Ale raczej się nie zdecydujeJa nie robię. Poprzednio też nie robiłam.
Ja rozmyślam między pappa a nifty pro. Mój lekarz przekonywał mnie, że pappa jest wystarczający, ale sama nie wiem.Dziewczyny czy jak będziecie robić prenatalne to będziecie robić test pappa?
Ja nifty pro[emoji846]
Dziś mnie od rana brzuch i plecy bolą, a już dawno nie czułam. Mam nadzieję, że to znaczy, że maluch się powiększa.
Gdzieś czytałam, że nifty pro bada więcej wad genetycznych. Na necie są tabelki z porównaniem. Ja zanim zrobię to jeszcze się dopytam dokładnie.A jaka jest różnica między nifty pro a sanco?
To moja pierwsza ciąża i nie wiem dokładnie jak wyglądają takie badania prenatalne, ale u mnie w cenniku jest napisane, ze to obejmuje USG prenatalne + test podwójny + ocena ryzykaDziewczyny czy jak będziecie robić prenatalne to będziecie robić test pappa?
Ja słyszałam na wizycie w 6t3dWitam wascały czas podczytuje was ile znajdę czasu. Mieliśmy tydzień chorobowy, więc kilka nocy słabo przespanych. Caly czas czekam na pierwszą wizytę u ginekologa przesunęła się na 29.03 bo potem doktora nie ma. Dzisiaj wg apki 5+1
Nie wiem czy mi umknęło ale czy któraś z was już słyszała serducho? Jeżeli tak to na którym tygodniu i dniu ciąży?![]()