reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam w ten pochmurny i zimny dzień!:-)

Brrr...ale pogoda....Magdalenka a może jednak zaświeci u Ciebie słoneczko, chociaż w domku:tak:

Oczywiście gratulacje dla Pablo Viki:tak:

A u nas po kaszka na noc bardzo się sprawdziła, Krzys jak zasnął o 19:30 obudzil sie po 6-tej. Czyli mleczka było mu za mało...kaszka treściwsza zrobiła swoje:-)

Dziewczynki miłego dnia!:-)

reklama
Witam się i ja.
Dziś już o wiele lepszy dzień niż wczoraj bo chłopcy pobudzili się w dobrych humorkach a i ja się wyspałam i poranną kawę zaliczyłam:tak::tak::tak::tak:
Dziś idziemy podpisać umowę z przedszkolem Stasiulkowym:-):-)

Dzień dobry dziewczynki i ich pociechy!!!
My juz na nogach od 7 kurcze nie nchciało się dziecku pospać dopiero teraz usnął noc bgorsza niż wczorajsza pobudki o 1 i 4"30 potem o 7

Ataata wiem że to starsznie trudne ale zobaczysz dwa trzy dni płaczu a ona sie przekona po prostu da za wygraną dzieci są bardzo mądre i ona wie że jak będzie płakać to ja wreszcie weżmiesz za ręce i uspisz> Nie płacz przy niej bądz dzielną mamą siedz przy niej niech czuje że jesteś blisko a zobaczysz że niedługo będziesz się chalić rezultatem trzymam kciuki:-):-)

Viki wielkie gratulacje dla Pawełka za pierwszy ząbek to wróżka ząbkówka powinna dzielnemu Pawełkowi jakiś prezent przynieść:-):-):-) wielkie buziaki od cioci grzechotki:-):-)

Magda zrób sobie czekoladę gorącą i od razu dawka endorfin poprawi ci humor u nas też pada i jest poaskudnie ale na pocieszenie powiem ci że od soboty ma być po 20 stopni i duuuuużo słońa

Pomimo wstretnej pogody miłego dia i żeby dzidzie super grzeczne były dziś!!!;-);-)

Całusy dla dzisiejszych 4 miesięcznych solenizantów Adasia i Eryczka !!!!
Weroniczka
super że u Ciebie już dobrze, może i mnie kawa pomoże.
Dotka- dzięki :tak:

reklama
Do góry