reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2022

reklama
U mnie pierwsza stracona ciąża wrzesień 2019 a kolejna marzec 2021 wiec 18 msc starań, ale zaszłam dopiero 3 msc po tym jak zaczęłam obserwować temperature, robić owulaki i byłam zafiksowana jak nigdy wcześniej przez te pozostałe 15 msc
U mnie zupełnie na odwrót... Za pierwszym razem na luzaku udało się zajść w drugim pełnym cyklu. Później strata i się ufiksowałam i bardzo bardzo chciałam znów szybko zajść, taki "lek na całe zło" i skoro ostatnio poszło tak szybko to teraz też musi! No i 9-10mcy i nic... Frustracja rosła z każdym mcem. No i się udało, co z tego jak kolejna strata. Więc trochę w jakąś tam blokadę wierzę, ale nie w teksty stylu " jak odpuścisz to zajdziesz" , bo wiem że logicznie się nie da, sama sobie nie raz wmawiałam że luz i chill i no stress i też [emoji90] i po fakcie ogarniałam że wcale nie luzowałam [emoji23] Nie da się wmówić luzowania, ale wierzę że jak czasem kobiety totalnie się poddają odpuszczają i próbują invitro i zaskakuje normalnie...mooooże coś w tym jest, who knows.

reklama
W każdej postaci. Ja mogę jeść ziemniaki na każdy posiłek. I jak ogólnie rozumiem, że ktos może mieć inaczej niż ja to ludzi, którzy nie lubią ziemniaków nie rozumiem.
ja jestem mięsożerna bardziej, ale ziemniakami nie pogardzę. Więc ja Ci będę oddawać zmieniaki, a Ty mi mięso i będzie git 🤣

Do góry