Karola270984
Fanka BB :)
ja się boje ze będę jak morświn na wakacjeJa też praktycznie ciągle nieźle wzdęta jestemchoć kg w ogóle mi nie przybywa
. Za to jestem często głodna, apetyt mi dopisuje, ale nie na to, co mam w lodówce
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja się boje ze będę jak morświn na wakacjeJa też praktycznie ciągle nieźle wzdęta jestemchoć kg w ogóle mi nie przybywa
. Za to jestem często głodna, apetyt mi dopisuje, ale nie na to, co mam w lodówce
![]()
Jejku jaki mój mąż byłby szczęśliwy gdybym miała taki objawA ja na razie przeżywam tą ciążę całkiem inaczej niż pierwszą. Mam ochotę na słodkie, cały czas coś jem, piersi mnie bolą -wtedy nie, i co tu dużo mówić, jestem napalona na męża ogromniemdli mnie tylko tak jak poprzednio. Ale wtedy przytyłam przez całą ciążę tylko 5 kg. A teraz to aż się boję
![]()
to ja mam to samoJejku jaki mój mąż byłby szczęśliwy gdybym miała taki objawa u mnie w tej kwestii na razie zupełnie odwrotnie
![]()
Ja tak miałam w pierwszej ciąży... Po prostu temat mógłby dla mnie nie istniećJejku jaki mój mąż byłby szczęśliwy gdybym miała taki objawa u mnie w tej kwestii na razie zupełnie odwrotnie
![]()
To tylko pozazdrościćJa tak miałam w pierwszej ciąży... Po prostu temat mógłby dla mnie nie istnieća teraz... Prawie codziennie mam tak gorące sny, że już jak wstaje to o tym myślę
![]()
Hahaja się boje ze będę jak morświn na wakacjeja w poprzedniej ciąży przytyłam 6 kg i teraz bym się nie obraziła jakby było to 5-6 kg
tylko ze ja zero mdłości i jadła bym ciagle
Przytulam nawet nie mogę sobie wyobrazić jakie to uczucie straty jedynie się domyślać. Ale super ze się udało czyli teraz 3 ciąża? Hehe to nie tylko ja w takim wiekuHej Ja co prawda mam 38 lat w lipcu
Za sobą mam 3 cc to będzie 4 cc
Czuje się Ok a 5 lat temu jak urodziłam córkę to normalnie poszłam się kapać ale położna stała i pilnowała mnie pod prysznicem miałam bardzo dużo sił takich No wiecie po stracie a tutaj zdrowe dziecko był to dla mnie szok naprawdę
A w domu to nie wiedziałam co mam zrobić z dzieckiem 2 tygodnie było bardzo ciężko. Obecnie mam 2 dzieci![]()
Przytulam nawet nie mogę sobie wyobrazić jakie to uczucie straty jedynie się domyślać. Ale super ze się udało czyli teraz 3 ciąża? Hehe to nie tylko ja w takim wieku