eij
Fanka BB :)
Znam to, najpierw się nakręcam śluzem a później miałam omamy że mi wody płodowe się sącząto już za kilka dnija już się nakręcam bo coś więcej śluzu mam już się loty zaczynają
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znam to, najpierw się nakręcam śluzem a później miałam omamy że mi wody płodowe się sącząto już za kilka dnija już się nakręcam bo coś więcej śluzu mam już się loty zaczynają
![]()
Brak telefonu weź za dobry znak, mi mówili że jak nie dzwonią to jest dobrzeJpdl dziewczyny dalej nie mam info z kliniki ... Z jednej strony to chyba dobrze że nie dzwonią .... Znakiem tego coś tam jestz drugiej strony boje się sama zadzwonić
mam info że do 7 dni wystawia mi fakturę za mrożenie.... Ale uwaga roboczych
i do tych siedmiu dni będę miała wieści ile co i jak.... Dziś 6 dzień ...ale roboczy dopiero 3
oszaleje ,osiwieje
będę babcia a nie mama
![]()
Zadzwoń nie stresuj sięJpdl dziewczyny dalej nie mam info z kliniki ... Z jednej strony to chyba dobrze że nie dzwonią .... Znakiem tego coś tam jestz drugiej strony boje się sama zadzwonić
mam info że do 7 dni wystawia mi fakturę za mrożenie.... Ale uwaga roboczych
i do tych siedmiu dni będę miała wieści ile co i jak.... Dziś 6 dzień ...ale roboczy dopiero 3
oszaleje ,osiwieje
będę babcia a nie mama
![]()
wizytę mam dopiero 19 kwietniaZnam to, najpierw się nakręcam śluzem a później miałam omamy że mi wody płodowe się sącządopóki śluz nie pachnie jakoś brzydko to nie ma się czym stresować. Zresztą zawsze możesz zapytać ginekologa na wizycie jeśli masz jakieś obawy. Ja już ledwo się toczę, brzuch przeogromny, ale z pieskiem jeszcze na spacerek chodzę raz dziennie
![]()
Tobie też już zleciwizytę mam dopiero 19 kwietniami średnio co dwa dni też się Sącza objawy z gooooogle pauja do wszystkiego co sobie tylko wymyślę
jeszcze muszę wytrzymać miesiąc do tego bezpiecznego 38 tygodnia. Ciebie to ja od początku podziwiam że dzielna jesteś większość ciąży przechodziłaś do pracy
też staram się chodzić na spacery żeby nie zastygnąć
![]()
dotrwasz napewno i utulicie Wasze wyczekane skarbyTobie też już zleciten ostatni miesiąc daje w kość. Całe szczęście że tną mnie szybciej bo naprawdę nie wiem jak bym dalej funkcjonowała. Ja zaczynam 38 tydzień za dwa dni
odliczam żeby tylko dotrwać
Narazie muszę wytrwać drogę powrotną do domu z zakupówdotrwasz napewno i utulicie Wasze wyczekane skarby![]()
A pokazalabys brzuch? Jestem ciekawa co mnie czekaNarazie muszę wytrwać drogę powrotną do domu z zakupównaprawdę dużo nie kupiłam a już liczę ile ławek po drodze żebym mogła odpocząć
![]()
Ja ostatnio też , ale zdecydowałam wcześniej że uczę się cierpliwości ... Bo ostatnio mi jej duzoooo brakujeZadzwoń nie stresuj sięja dzwoniłam sama
![]()
Tylko żeby nie było że Cię straszęA pokazalabys brzuch? Jestem ciekawa co mnie czeka![]()