U
użytkownik 207953
Gość
Żyjecie! XD
Ale nie ma tego złego, nadrobilismy rano z mężem ostatnie 3 tygodnie
Ale nie ma tego złego, nadrobilismy rano z mężem ostatnie 3 tygodnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No!!!! I to chyba sex room w pełni, co?Żyjecie! XD
Ale nie ma tego złego, nadrobilismy rano z mężem ostatnie 3 tygodnie![]()
Owulaki jeszcze blade, 11 dc, wiec pewnie nic z tego XDNo!!!! I to chyba sex room w pełni, co?![]()
Owulaki jeszcze blade, 11 dc, wiec pewnie nic z tego XD
tez już chce wejść do tego pokojuNo!!!! I to chyba sex room w pełni, co?![]()
No, dlatego my zawsze ze starym celujemy z badaniem nasienia w okres albo po płodnychCześć kobietki! Ja wczoraj czułam się jak na odwyku, syndrom odstawienia normalnie mnie złapał od braku forumcieszę się ze udało się to obejść. U mnie od wczoraj mocny spadek temperatury, Clearblue biały jak śnieg, dzisiaj chyba przyjdzie @ bo już czuje. W przypływie motywacji na kolejny miesiąc zapisałam starego na badanie nasienia, nawet nie trzeba było długo przekonywać
problem tylko ze badanie przypada na nasz płodny tydzień a zalecana jest min. 3 dniowa wstrzemięźliwość, ech, No nic. Czekam na wasze kreski bo moje w tym miesiącu nie są mi dane
A Ty nie wiesz, ze plemniki to są w stanie przeżyć?Owulaki jeszcze blade, 11 dc, wiec pewnie nic z tego XD
Może by tak po oznaczać laski ze staraczek i wątków kreskowych. Jak bede przed kompem to zajrzę i pooznaczam. I @Bibi89 co u Ciebie??
Co to za beznadziejny dzień był wczoraj, myślałam że wszyscy olali forum i czytałam jakieś beznadziejna wątki które zupełnie mnie nie interesują zeby zabić czas
To koniecznie dawaj nam tu znać po wizycie!Co to za beznadziejny dzień był wczoraj, myślałam że wszyscy olali forum i czytałam jakieś beznadziejna wątki które zupełnie mnie nie interesują zeby zabić czas
Ja jutro idę na usg zobaczyć czy hiszpański dzieć jeszcze tam jest, czy nie ulokował się poza macicą i który to krwiak mi tak sączy ze plamię krwią...nie tak sobie wyobrażałam ten stan, miałam pic warzywne smoothie, ćwiczyć jogę i czuć się kurna błogosławiona a nie tak do doopy jak się czuje ... no ale jutro mam nadzieję czegoś się dowiem
Fajnie ze jesteście znowu!![]()